Společnost Bentley Systems vyhlašuje finalisty ocenění Going Digital Awards in Infrastructure za rok 2022

Vítězové budou vyhlášeni na slavnostním předávání ocenění v Londýně dne 15. listopadu

Obrázky finalistů ocenění Going Digital Awards in Infrastructure za rok 2022. (Fotografie: Business Wire)

EXTON, Pensylvánie--()--Společnost Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), zabývající se poskytováním inženýrského softwaru v oblasti infrastruktury, dnes oznámila finalisty ocenění Going Digital Awards in Infrastructure za rok 2022. Každoroční program udělování ocenění vyzdvihuje výjimečnou práci uživatelů, kteří software Bentley využívají při návrhu, výstavbě a provozu infrastruktury po celém světě. Ve 12 kategoriích vybralo jedenáct nezávislých porot 36 finalistů z více než 300 nominací, které předložilo přes 180 organizací ze 47 zemí.

Vítězové budou zveřejněni dne 15. listopadu během slavnostního vyhlášení Going Digital Awards in Infrastructure za rok 2022 v Londýně v hotelu Intercontinental Park Lane před pozvanými novináři a vedoucími pracovníky v oboru. Prezentace finalistů budou k dispozici ke shlédnutí na tomto odkazu dne 7. listopadu 2022. Navštivte tuto webovou stránku a poslechněte si příběhy lidí, kteří stojí za těmito výjimečnými infrastrukturními projekty, a jejich vyprávění o využití digitálního pokroku k dosažení bezprecedentních výsledků.

Nicholas Cumins, provozní ředitel společnosti Bentley, řekl: „Po dvou letech pořádání této akce virtuálně jsme nadšeni, že se můžeme znovu osobně setkat s finalisty ocenění Going Digital Awards a spolu s novináři a analytiky z oboru oslavit jejich úspěchy. Vedoucí pracovníci společnosti Bentley se podělí o poznatky o digitálním pokroku v oblasti infrastruktury a sdělí novinky o aplikacích a technologických inovacích společnosti Bentley.“

Finalisté ocenění Going Digital Awards in Infrastructure za rok 2022 jsou:

Mosty a tunely

• Ferrovial Construction and Alamo Nex Construction – IH35 Nex Central Section, San Antonio, Texas, Spojené státy americké
  • Southwest Municipal Engineering Design & Research Institute of China – důkladná a kolaborativní aplikace technologie BIM ve druhé části osy východ-západ města Chengdu, Chengdu, Sichuan, Čína
  • Zigong Urban Planning and Design Institute Co., Ltd. – sekce C a D projektu výstavby infrastruktury integračního pásu mezi městskou a průmyslovou částí mezi městskými okrsky Fushun a Rong ve městě Zigong, Zigong, Sichuan, Čína

Výstavba

• Acciona – bezpečné odstranění nebezpečných železničních přejezdů s využitím digitální výstavby, Melbourne, Victoria, Austrálie
  • China Railway 18th Bureau Group Co., Ltd. – aplikace technologie BIM pro mimořádně hluboký tunel pro přenos vody v deltě Perlové řeky, Foshan, Guangdong, Čína
  • DPR Construction – RMR 20 Massachusetts Ave., přemístění NW, Washington, DC., USA

Podnikové inženýrství

• Mott MacDonald – knihovna inteligentních objektů pro Agenturu na ochranu životního prostředí, Velká Británie
  • National Highways – program komplexní infrastruktury – A303 pilotní projekt nasazení ProjectWise a iTwin – Stonehenge, Wiltshire, Velká Británie
  • WSB – digitální ověření stavebního konceptu, Elk River, Minn., Spojené státy americké

Zařízení, areály a města

• Kaunas University of Technology – digitální dvojče v Kaunasu, Kaunas, Litva
  • Kokusai Kogyo Co., Ltd. – projekt PLATEAU: Největší japonský projekt 3D modelu města, město Numazu/město Kaga, prefektura Shizuoka/prefektura Ishikawa, Japonsko
  • Letiště Sydney – Maps@SYD, Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie

Oblast geoprofesí

• GHD – přehrada Cressbrook, Toowoomba, Queensland, Austrálie
  • Mott MacDonald – zvyšování efektivity a udržitelnosti při opětovném použití materiálů prostřednictvím geoBIM, Birmingham, West Midlands, Velká Británie
  • PT Hutama Karya (Persero) – projekt přehrady Semantok, Nganjuk, Východní Jáva, Indonésie

Sítě

• Essential Energy – návrh inteligentní rozvodny společnosti Essential Energy, Port Macquarie, Austrálie
  • POWERCHINA Hubei Electric Engineering Co., Ltd. – digitální aplikace pro celý životní cyklus v projektu rozvodny Wuhan Xudong 220 kV, Wuhan, Hubei, Čína
  • State Grid Hengshui Electric Power Supply Company – komplexní aplikace BIM technologie pro přenos energie a transformace inženýrské výstavby, Hengshui, Hebei, Čína

Výroba elektrické energie a zpracovatelský průmysl

• OQ Upstream – účelová digitalizace spolehlivosti aktiv OQ, Omán
  • Sarawak Energy Berhad – modernizace vodní elektrárny Bakun pomocí digitálního dvojčete, Bintulu, Sarawak, Malajsie
  • Shell Projects and Technology – digitální platforma pro realizaci hlubinných projektů, Mexický záliv, Texas, Spojené státy americké

Železnice a přeprava

• Arcadis – Carstairs, Skotsko, Velká Británie
  • Oriental Consultants Global – projekt metra v Manile (MMSP) – fáze 1, Metro Manila, Filipíny
  • PT Wijaya Karya (Persero) Tbk – integrovaná vysokorychlostní železnice a nádraží – Bandung, Jakarta Bandung, Indonésie

Silnice a dálnice

• AFRY – nová testovací dráha pro autonomní a elektrifikovaná vozidla, Södertälje, Stockholmská oblast, Švédsko
  • Beca Ltd. – spojení Takitimu North Link, Tauranga, Western Bay of Plenty, Nový Zéland
  • Foth Infrastructure & Environment, LLC Digitální zmapování města pomocí digitálních dvojčat realizované městem Perry ve spolupráci se společností Foth, Perry, Iowa, Spojené státy americké

Stavební inženýrství

• Delhi Metro Rail Corporation Limited – návrh a výstavba tunelu a podzemní stanice v Krishna Parku v Dillí MRTS, New Dillí, Indie
  • Sinotech Engineering Consultants, Ltd. – 2. fáze projektu větrné farmy na moři TPC ve Changhua, Changhua County, Tchaj-wan
  • WSP – realizace prostoru Unity Place s optimalizovaným návrhem od WSP s využitím inovací od Bentley, Milton Keynes, Buckinghamshire, Velká Británie

Geodetický průzkum a monitoring

• Aegea – největší brazilská 3D mapa kanalizace (digitalizace Rio de Janeira), Rio de Janeiro, Brazílie
  • HDR – posouzení stavu přehrady Murray, San Diego County, Kalifornie, Spojené státy americké
  • Singapore Land Authority – digitální dvojče SG posílené o mobilní mapování, Singapur

Voda a odpadní voda

• Jacobs – vodní meliorační zařízení Tuas (TWRP) pro společnost PUB, Singapurská národní vodohospodářská agentura, Singapur
  • L&T Construction – rozvoj a správa inženýrských sítí pro Nadaprabhu Kempegowda Layout (NPKL), Bangalore, Karnataka, Indie
  • MWH Treatment, jako součást Advance Plus Framework JV s J Murphys & Sons – investiční projekt čistírny odpadních vod v Burnley, Burnley, Velká Británie

Další informace o finalistech nalezete na tomto odkazu.

O společnosti Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) je společnost zabývající se poskytováním inženýrského softwaru v oblasti infrastruktury. Poskytujeme inovativní software pro rozvoj světové infrastruktury, udržení globální ekonomiky i životního prostředí. Naše špičková softwarová řešení používají profesionálové a organizace všech velikostí pro návrh, výstavbu a provoz silnic a mostů, železnic a přepravy, vody a odpadních vod, veřejných prací a inženýrských sítí, budov a areálů, těžebních a průmyslových zařízení. Naše nabídka zahrnuje aplikace na bázi MicroStation pro modelování a simulaci, ProjectWise pro realizaci projektů, AssetWise pro výkonnost aktiv a sítí, přední portfolio softwaru pro oblast geoprofesí společnosti Seequent a platformu iTwin pro digitální dvojčata infrastruktury. Společnost Bentley Systems má více než 4 500 zaměstnanců a roční příjmy ve výši přibližně 1 miliardy dolarů ve 186 zemích.
www.bentley.com

© 2022 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, logo společnosti Bentley, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise a Seequent jsou registrované nebo neregistrované ochranné známky nebo značky služby společnosti Bentley Systems, Incorporated, nebo jedné z jejích plně vlastněných přímých či nepřímých dceřiných společností. Všechny ostatní názvy značek a produktů jsou ochranné známky příslušných vlastníků.

Kontaktní osoba pro tisk:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com
Sledujte nás na Twitteru:
@BentleySystems

Kontaktní osoba pro tisk:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com
Sledujte nás na Twitteru:
@BentleySystems