International Space University werkt samen met Metavisionaries om ruimtewetenschap naar Metaverse te brengen

metavisionaries.io (Graphic: AETOSWire)

Lissabon, Portugal--()--In de 34e editie van het Space Studies Program gaat de International Space University voor het eerst met de Metavisionaries in de 'Metaship‘ de metaverse in voor een lezing op locatie in de metaverse ‘How the human body functions in the unique environment of space’.

Dit evenement zal worden geleid door ruimtewetenschappers Tara Ruttley, Metavisionaries' Director of Sciences (voormalig associate chief scientist bij NASA), en James Green, ISU's Core Co-Chair, en voormalig Chief Scientist van NASA. Zij zullen de deelnemers begeleiden tijdens een praktische activiteit in Técnico Superior Técnico, Portugal, waar SSP plaatsvindt.

Metavisionaries wil toegang tot de ruimte economie en frontier technologieën via web3 om het onderwijs te democratiseren en bieden wereldwijde, interdisciplinaire en meeslepende leermogelijkheden voor leerlingen over de hele wereld.

Dit is het begin van een partnerschap dat docenten, wetenschappers en experts uit de industrie zal samenbrengen om interdisciplinaire curricula te leveren en studenten voor te bereiden op de toekomst van het werk, die nauw is afgestemd op de filosofie van SSP. De SSP is een intensief programma van twee maanden dat elk jaar wordt gehost. Het biedt deelnemers een unieke en uitgebreide professionele ontwikkelingservaring, die alle aspecten van ruimtevaartprogramma's en ondernemingen bestrijkt.

Wasim Ahmed, CEO van Metavisionaries, legde uit dat de pandemie het tempo van technologie adoptie in de onderwijssector versnelde. Web 3.0 en de Metaverse effenen de weg voor een herdefiniëring van het onderwijs. In die zin illustreert het partnerschap met ISU de vastberadenheid van de universiteit om een leidende rol te spelen bij het vormgeven en mogelijk maken van de transformatie om toekomstige generaties voor te bereiden op de toekomst van het werk.

Deze meeslepende activiteit zal de ISU in staat stellen om de wereld van de metaverse te betreden en het leren te bieden op een manier die deelnemers nog nooit eerder hebben ervaren. Na deze activiteit gaan ISU, Metavisionaries en Ice Cubes meer details delen over de toetreding tot het College of Business and Economics aan de Universiteit van Qatar om een wereldwijde zakelijke, duurzame ruimte-uitdaging met betrekking tot de FIFA World Cup te lanceren.

Kijk ISU in Metaverse op 5 juli, 2022 11: 00 uur Lissabon, lokale tijd op: https://youtu.be/KtJCZN-5Ll0

Voor sponsorpakket: https://drive.google.com/file/d/1JsFLK0BtNaaEWdUnGLZIfOKFeNC-5s-z/view?usp=drivesdk

*Bron: AETOSWire

Contacts

Wasim Ahmed, 0033689790118
wasim@metavisionaries.io
Marcia Alvarenga,
marcia.alvarenga@live.isunet.edu

Contacts

Wasim Ahmed, 0033689790118
wasim@metavisionaries.io
Marcia Alvarenga,
marcia.alvarenga@live.isunet.edu