Catheon Gaming benoemt voormalig hoofd van Activision Blizzard APAC tot CEO

  • William Wu en Mark Aubrey worden co-CEO’s van Catheon Gaming.
  • Mark Aubrey heeft meer dan 19 jaar ervaring in de gaming-branche met een staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van wereldwijde strategieën om zeer succesvolle bedrijven op te bouwen.
  • Mark Aubrey en William Wu zullen hun expertise combineren om Catheon Gaming op te schalen als het belangrijkste blockchain-gaming-technologieplatform voor game-ontwikkelaars.

Catheon Gaming Appoints Mark Aubrey, Former Activision Blizzard APAC Head, as CEO (Photo: Business Wire)

HONG KONG en SYDNEY--()--Catheon Gaming (‘het bedrijf’), het snelstgroeiende geïntegreerde blockchain-gaming- en entertainmentbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat Mark Aubrey met ingang van 11 juli 2022 zal worden aangesteld als de nieuwe co-Chief Executive Officer van het bedrijf. Aubrey zal samenwerken met William Wu, oprichter en CEO, om het bedrijf op te schalen in de snelgroeiende blockchain-gaming-branche. Catheon Gaming werkt samen met toonaangevende game-ontwikkelaars en IP-houders om de ‘allerbeste’ blockchain-games te ontwikkelen en lanceren, en deze naar een zo breed mogelijk publiek te brengen.

Aubrey treedt toe tot Catheon Gaming als CEO vanuit zijn vorige rol als algemeen directeur en hoofd van Azië-Pacific (‘APAC’) bij Activision Blizzard, de toonaangevende gaming-ontwikkelaar en uitgever van entertainmentsoftware die bekend staat om het creëren van enkele van de meest geprezen games in de branche, waaronder Call of Duty en World of Warcraft. Mark Aubrey heeft meer dan 19 jaar ervaring in de entertainment- en gaming-branche in de APAC-regio.

Bij Activision Blizzard was Aubrey verantwoordelijk voor het managen van alle verticale markten van zowel Activision Publishing als de commerciële en go-to-market-activiteiten van Blizzard Entertainment en teams in Australië/Nieuw-Zeeland, Japan, Korea, India en Groot-Azië. Hij beheerde grote teams van werknemers verspreid over vier regionale kantoren en bekleedde volledige verantwoordelijk voor de winst- en verliesrekening voor APAC, de belangrijkste Web3-regio wereldwijd met de meerderheid van de gaming-omzet en het grootste aantal Web3-gebruikers.

Voordat hij bij Activision Blizzard kwam, werkte Aubrey een lange periode bij Warner Bros. Entertainment als groepsmarketing directeur, waar hij synergiën en commerciële kansen stimuleerde tussen de groepen (Home Entertainment, Theatrical, Television, HBO, Games, Consumer Products en Digital Distribution). Aubrey is afgestudeerd met een bachelor in business en marketing aan de Universiteit van Newcastle.

“Ik ben verheugd met de benoeming van Mark Aubrey als CEO van Catheon Gaming en kijk ernaar uit om met Mark samen te werken om Catheon Gaming naar zijn opwindende volgende groeifase te leiden”, zei William Wu, oprichter en CEO van Catheon Gaming. “Mark brengt diepgaande gaming-expertise van wereldklasse op het hoogste niveau met zich mee, doordat hij leiding heeft gegeven aan de zeer relevante APAC-divisie van ’s werelds meest succesvolle gaming-ontwikkelaar en -uitgever."

William Wu richtte eerst SolChicks op in september 2021 en vervolgens Catheon Gaming, en lanceerde 20 titels in de loop van negen maanden. Met de benoeming van Aubrey zal Wu zich concentreren op de langetermijnvisie en -strategie van het bedrijf, terwijl hij volledig betrokken blijft bij de activiteiten van Catheon en SolChicks.

Over Catheon Gaming
Catheon Gaming is het snelst groeiende geïntegreerde blockchain-gaming- en entertainmentbedrijf ter wereld, met een portfolio van meer dan 20 games, stand per 10 juni 2022. De vlaggenschipfranchise van het bedrijf, SolChicks, betrad de markt na succesvolle fondsenwerving van verschillende durfkapitaalinvesteerders, instellingen en launchpad-partners. Het bedrijf brengt technische, gaming- en marketingexpertise samen met diepe wortels in de blockchain-branche. De strategie van het bedrijf is om samen te werken met toonaangevende game-ontwikkelaars en IP-houders om de ‘allerbeste’ blockchain-games te ontwikkelen en lanceren, en deze naar een zo breed mogelijk publiek te brengen.

Ga voor meer informatie naar: https://catheongaming.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen kunt u contact opnemen via:
media@catheongaming.com

Contacts

Voor mediavragen kunt u contact opnemen via:
media@catheongaming.com