Boly Media zegt dat zijn CTO verborgen maar fatale fouten heeft gevonden in de speciale relativiteitstheorie

SANTA CLARA, Calif.--()--In het proces van het vinden van de beste technologieën voor het oplossen van het probleem van hernieuwbare energie, heeft de CTO van Boly Media Holdings Co., Dr. Xiaoping Hu verborgen, maar fatale fouten in de speciale relativiteitstheorie ontdekt. Dr. Hu heeft sinds de middelbare school de relativiteitstheorie van Einstein bestudeerd en erover nagedacht. Er zijn twee logische fouten gevonden in het afleidingsproces van de Lorentz-transformatie, dat cruciaal is in de speciale relativiteitstheorie, en twee basisaannames zijn ook ongeldig, inclusief de aanname over de constantheid van de lichtsnelheid. Bijna alle eerdere experimentele en observationele ondersteuningen voor de relativiteitstheorie zijn ook onderzocht en er zijn fouten en tekortkomingen in gevonden. De bevindingen van Dr. Hu zijn gedurende meer dan drie maanden onderzocht door vele topwetenschappers en PhD's, waaronder groepen van Nobelprijswinnaars, in de natuurkunde- en wiskundeacademie, en niemand heeft de fouten nog kunnen herstellen. Derhalve publiceert dr. Hu hier een volledig en rigoreus bewijs, waarbij hij wenst dat de hele academische gemeenschap de fouten kan oplossen, anders bevindt de basis van de moderne fysica zich in een ernstige crisis.

Kritische bewijzen bevatten slechts 6 pagina's, te beginnen vanaf pagina 35. Nu de hele moderne natuurkunde is gebaseerd op de relativiteitstheorie, roept Dr. Hu natuur- en wiskundeprofessionals in de hele wereld op om deze fouten aan een kruisonderzoek te onderwerpen, zodat ze goed kunnen worden aangepakt. De natuurkunde kan nauwelijks verder komen zonder de fundamentele fouten in de speciale relativiteitstheorie te corrigeren.

Over Boly©: Boly Media Holdings Co. Ltd. is een hightechbedrijf dat zich richt op beeldvormings- en zonne-energieproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boly, Inc.
Daniel Guo, +86-755-2685 4933
Director Marketing
Dengliang_guo@bolymedia.com

Contacts

Boly, Inc.
Daniel Guo, +86-755-2685 4933
Director Marketing
Dengliang_guo@bolymedia.com