E2open host CONNECT 2022: De Europese beurs

Het opbouwen van veerkrachtige toeleveringsketens via digitale transformatie is de focus van technologieconferentie

AUSTIN, Texas--()--E2open Parent Holdings, Inc. (NYSE: ETWO), een toonaangevende netwerkgebaseerde leverancier van een cloudgebaseerd, missiekritiek, end-to-end toeleveringsketenbeheerplatform, start vandaag zijn klantenconferentie, CONNECT 2022: De Europese beurs, te Rotterdam, Nederland. Het uitverkochte evenement brengt honderden logistieke, wereldwijde handel en handelsprofessionals van ’s werelds toonaangevende organisaties samen om oplossingen voor de complexe toeleveringsketens van vandaag te verkennen.

“We zijn verheugd onze klanten in Rotterdam te mogen verwelkomen voor een tweede uitverkochte conferentie met de E2open-gemeenschap”, zei Michael Farlekas, Chief Executive Officer van E2open. “Zoals de naam al doet vermoeden, is dit evenement een kans om nieuwe manieren te leren en te delen om veerkrachtige toeleveringsketens op te bouwen via digitale transformatie. Onze klanten zijn de beste bedrijven ter wereld, en samen, met het innovatieve platform van E2open, kunnen we helpen om verandering teweeg te brengen in de richting van een meer genetwerkte economie.”

Met meer dan 25 educatieve sessies, CONNECT 2022: biedt de Europe Exchange interactieve breakouts die zijn ontworpen om ‘vervoerders, makers en verkopers’ te helpen meer waarde in de toeleveringsketen te creëren en bedrijfsprocessen te optimaliseren die de krachtige verbondenheid van een enkel platform illustreren. De deelnemers kunnen luisteren naar opinieleiders, collega’s van klanten en inspirerende sprekers, zoals Jo Malone CBE, oprichter en creatief directeur van Jo Loves. Haar sessie ‘Creating a Fragrance from the Ground Up’ (Een geur vanaf nul creëren) benadrukt het belang van passie, veerkracht en creativiteit bij het overwinnen van tegenslagen en het behalen van succes.

De deelnemers kunnen de nieuwste trends, innovaties en beste praktijken verkennen voor het maximaliseren van functionaliteit in de toeleveringsketentechnologie op meerdere sporen. Er zijn praktijkdemonstraties beschikbaar, samen met breakout-sessies over inhoud, waaronder:

  • Klantgestuurde casestudy’s
  • Gezamenlijk productie en voorraadbeheer
  • Detectie van vraag en bedrijfsplanning
  • End-to-end-platform
  • Wereldwijd handelsbeheer
  • Transportbeheer

Ga voor meer informatie naar https://europeconnect.e2open.com/en.

Over E2open

Bij E2open creëren we een meer verbonden, intelligente toeleveringsketen. Het begint met het detecteren van en reageren op realtime vraag-, aanbod- en leveringsbeperkingen. Door gegevens van klanten, distributiekanalen, leveranciers, contractfabrikanten en logistieke partners samen te brengen, stelt ons collaboratieve en flexibele toeleveringsplatform bedrijven in staat om gegevens in realtime te gebruiken, met kunstmatige intelligentie en machine learning om slimmere beslissingen te nemen. Al deze complexe informatie wordt geleverd in één weergave die uw vraag-, aanbod-, logistiek- en wereldwijde handelsecosystemen omvat. E2open verandert alles. Vraag. Levering. Delivered.™ Ga naar www.e2open.com.

E2open en het E2open-logo zijn geregistreerde handelsmerken van E2open, LLC. Vraag. Levering. Delivered. is een handelsmerk van E2open, LLC. Alle andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon media:
5W PR voor E2open
e2open@5wpr.com
718-757-6144

Contact van het bedrijf:
Kristin Seigworth
VP Communicatie, E2open
kristin.seigworth@e2open.com

Contactpersoon voor investeerders:
Adam Rogers
AVP Investor Relations, E2open
adam.rogers@e2open.com
515-556-1162

Contacts

Contactpersoon media:
5W PR voor E2open
e2open@5wpr.com
718-757-6144

Contact van het bedrijf:
Kristin Seigworth
VP Communicatie, E2open
kristin.seigworth@e2open.com

Contactpersoon voor investeerders:
Adam Rogers
AVP Investor Relations, E2open
adam.rogers@e2open.com
515-556-1162