Costar Group verwelkomt Robert Stassen als nieuw hoofd Analytics voor uitbreiding van Europese regio

WASHINGTON--()--Costar Group, Inc. (NASDAQ: CSGP), een toonaangevende leverancier van online vastgoedmarktplaatsen, -informatie en -analyses op de commerciële en residentiële vastgoedmarkt, kondigde vandaag de aanstelling aan van Robert Stassen als hoofd Analytics voor Europa.

In deze functie zal Stassen verantwoordelijk zijn voor het laten groeien van en leidinggeven aan het expanderende Europese Analytics-team van Costar Group terwijl het inzichtelijke analyses produceert van de economische en vastgoedmarktomstandigheden in de regio voor opname in het productaanbod van het bedrijf.

"Naarmate Costar Group ons bereik in Europa blijft uitbreiden, wisten we dat we een getalenteerde leider met een onmiskenbaar sterk begrip van de unieke complexe commerciële vastgoedsector van de regio moesten vinden," aldus Lisa Ruggles, Senior Vice President van Global Marketing Research, Analytics and News, CoStar Group. “Wij zijn van mening dat Robert de allerbeste en perfect voor deze rol is. We zijn ongelooflijk enthousiast om hem te verwelkomen in de CoStar-familie en kijken uit naar hoe hij het Marketing Research and Analytics-team in Europa gaat vormgeven.”

Naast het laten groeien van het team en het aanstellen van senior talent op de belangrijkste markten in Europa, zal Stassen ook direct verantwoordelijk zijn voor het waarborgen dat de data van CoStar de markttrends nauwkeurig weerspiegelen. Hij zal betrokken zijn bij verkoop- en marketinginitiatieven in de regio en ook dienen als een belangrijk contactpunt voor CoStar-klanten en belangrijke opdrachtgevers, waarbij hij de relaties op het hele continent zal bevorderen en versterken.

Stassen voegt zich bij de CoStar-familie met bijna 30 jaar werkervaring in de Europese financiële en commerciële vastgoedindustrie. Eerder bracht hij zeven jaar door als hoofd Capital Markets Research voor de EMEA-regio bij Jones Lang LaSalle (JLL), waar hij hun klantennetwerk uitbreidde en toezicht hield op strategische initiatieven die de pan-Europese kapitaalmarkten beïnvloedden.

Over CoStar Group, Inc.

Costar Group, Inc. (NASDAQ: CSGP), is een toonaangevende leverancier van online vastgoedmarktplaatsen, -informatie en -analyses op de commerciële en residentiële vastgoedmarkt. CoStar, opgericht in 1987, voert uitgebreid, doorlopend onderzoek uit om de grootste en meest uitgebreide database van informatie over commerciële vastgoed te produceren en te onderhouden. Met onze reeks online diensten kunnen klanten de waarden, marktomstandigheden en huidige beschikbaarheid van commercieel vastgoed analyseren, interpreteren en daarin ongeëvenaard inzicht krijgen. STR biedt hoogwaardige data-benchmarking, analyses en marktplaatsinzichten voor de wereldwijde gastvrijheidsindustrie. Ten-X biedt een vooraanstaand platform voor het uitvoeren van online veilingen en onderhandelde biedingen voor commercieel onroerend goed. LoopNet is de commerciële vastgoedmarktplaats online met het meeste verkeer. Appartments.com, ApartmentFinder.com, ForRent.com, ApartmentHomeliving.com, Westside Rentals, AFTER55.com, CorporateHousing.com, ForRentUniversity.com en Apartamentos.com vormen de belangrijkste online hulpbron voor appartementen voor huurders die op zoek zijn naar geweldige appartementen en bieden vastgoedbeheerders en -eigenaren een bewezen platform voor het op de markt brengen van hun eigendommen. Homesnap is een sectorleidend online en mobiel softwareplatform dat gebruiksvriendelijke applicaties biedt om de workflow van residentiële makelaars te optimaliseren en de makelaar-klantrelatie te versterken. Homes.com biedt advertentie- en marketingdiensten voor vastgoedprofessionals voor residentievastgoed. Realla is de meest uitgebreide digitale marktplaats voor commercieel vastgoed van het Verenigd Koninkrijk. In Frankrijk is BureauxLocaux een van de grootste gespecialiseerde vastgoedportals voor het kopen en leasen van commercieel onroerend goed, en Business Immo wordt algemeen erkend als een vooraanstaande digitale nieuwsaanbieder van commercieel onroerend goed in het land. De websites van Group trekken tientallen miljoenen unieke maandelijkse bezoekers aan. Costar Group heeft het hoofdkantoor in Washington, DC en onderhoudt kantoren in de VS, Europa, Canada en Azië. Van tijd tot tijd zijn we van plan om onze bedrijfswebsite, http://www.costargroup.com, te gebruiken als een distributiekanaal voor materiële bedrijfsinformatie. Ga voor meer informatie naar CoStarGroup.com.

Dit persbericht omvat "toekomstgerichte verklaringen", waaronder, zonder beperking, verklaringen met betrekking tot de verwachtingen, overtuigingen, intenties of strategieën van Costar Group met betrekking tot de toekomst. Deze verklaringen zijn gebaseerd op huidige overtuigingen en zijn onderworpen aan veel risico's en onzekerheden die ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke resultaten materieel verschillen van deze verklaringen, inclusief het risico dat de verwachte toenemende wereldwijde uitbreiding van het bedrijf niet zal zijn als en wanneer verwacht. Meer informatie over potentiële factoren die ertoe kunnen leiden dat de resultaten materieel verschillen van die welke in de toekomstgerichte verklaringen worden verwacht, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, die van tijd tot tijd worden vermeld in de deponeringen van Costar Group bij de Securities and Exchange Commission, inclusief in het jaarverslag van CoStar op Formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2021, dat is ingediend bij de SEC, inclusief in de secties "Risicofactoren" van die deponering, evenals de andere deponeringen van CoStar bij de SEC beschikbaar op de website van de SEC www.sec.gov). Alle toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar is voor CoStar Group op de datum hiervan, en CoStar Group is niet verplicht om enige toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Matthew Blocher
CoStar Group
mblocher@costar.com
202.346.6775

Contacts

Media:
Matthew Blocher
CoStar Group
mblocher@costar.com
202.346.6775