Reply behaalt de eerste plaats in PAC RADAR als toonaangevende SAP-dienstverlener

TURIJN, Italië--()--Reply is een van de meest competente en toonaangevende SAP-dienstverleners in de 'Leading Providers of SAP Services in Germany 2022' van PAC RADAR, een sectorstudie door het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Teknowlogy Group.

Het onderzoek analyseert de serviceprestaties van 20 internationale adviesbureaus en dienstverleners die SAP-projecten implementeren in specifieke IT-marktsegmenten. PAC RADAR vergelijkt de strategie en ontwikkeling van de aanbieders en evalueert ze op marktsterkte en competentie. Deze omvatten projectervaring, het aangeboden dienstenspectrum en lokale leveringscapaciteit.

Bij het vergelijken van de leveranciers in de ranglijst wordt Reply beoordeeld als 'Best in Class'-leverancier in de markt voor diensten die verband houden met SAP Customer Experience (CX). Na het winnen van de SAP Customer Experience Award for Partner Innovation 2021 en het feit dat we tot de finalisten van de SAP Pinnacle Awards 2021 behoorden, bevestigt deze uitzonderlijk goede prestatie het succes van de samenwerking met SAP.

Reply behaalde de score 'Excellent' in beide providersegmenten: SAP S/4HANA Services en SAP Consulting & Systems Integration. De PAC Radar biedt een waardevolle basis voor bedrijven bij het kiezen van de juiste servicepartner.

Filippo Rizzante, CTO van Reply: "Reply hanteert al jaren een flexibele en geïntegreerde aanpak bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van de SAP-productsuite. Onze teams over de hele wereld implementeren de nieuwste SAP Cloud-technologieën in SAP Business Technology Platform, SAP Customer Experience, SAP ARIBA, Business Process Intelligence, Digital Supply Chain, IoT en, de belangrijkste van allemaal, S/4HANA for Intelligent Enterprises. De onderscheiding in de PAC Radar als toonaangevende SAP-provider benadrukt onze uitgebreide branche-expertise en onze diepgaande technologische knowhow, vooral op het gebied van Customer Experience Services."

Meer informatie over de PAC Radar is hier te vinden.

°°°

Reply
Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

teknowlogy Group/PAC
De teknowlogy Group is het toonaangevende onafhankelijke Europese marktanalyse- en adviesbureau voor de IT-industrie. Het combineert de expertise van twee bedrijven, elk met een lange staat van dienst in marktonderzoek en advies en lokale aanwezigheid in de gefragmenteerde Europese markten: CXP en PAC (Pierre Audoin Consultants). www.teknowlogy.com en www.pac-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani
a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Contacts

Contactpersonen voor de pers
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani
a.miani@reply.com
Tel. +442077306000