Pioneer kondigt aanvraag voor notering op NEO Exchange aan

VANCOUVER, Canada--()--Pioneer Media Holdings Inc. ('Pioneer' of het 'Bedrijf') is verheugd aan te kondigen dat het een eerste aanvraag heeft ingediend om zijn gewone aandelen (de 'Gewone aandelen') te noteren op de NEO Exchange ('NEO Exchange'), een Tier 1 Canadese beurs gevestigd in Toronto.

Michael Edwards, CEO van Pioneer, merkte op: "Dit is een opwindende tijd voor het bedrijf, en het doet ons veel genoegen om genoteerd te worden op de NEO Exchange, bekend als de Canadese beurs voor de innovatie-economie, die onze gedeelde waarden van innovatie en uitmuntendheid belichaamt.”

Pioneer is van mening dat de graduatie van CSE naar de NEO Exchange het mogelijk zal maken om de Gewone aandelen van het Bedrijf te verhandelen op een senior beurs in Canada, met blootstelling aan een groter aantal particuliere en institutionele beleggers. Het Bedrijf verwacht dat zijn Gewone aandelen na notering op de NEO Exchange zullen worden verhandeld onder het symbool 'JPEG'. In verband met de migratie zal het Bedrijf de verwijdering van de notering van zijn Gewone aandelen van de Canadian Securities Exchange ('CSE') regelen. Deze overgang zal naar verwachting geen invloed hebben op het vermogen van de huidige beleggers om aandelen van Pioneer te verhandelen.

Notering op de NEO Exchange is onderworpen aan het feit dat het bedrijf voldoet aan alle noteringsvereisten van NEO Exchange, inclusief de minimale distributievereisten. Er is geen zekerheid of garantie dat Pioneer erin zal slagen om goedkeuring voor de notering van de NEO Exchange te verkrijgen.

De bestuurders nemen de verantwoordelijkheid voor deze aankondiging.

Over Pioneer Media Holdings Inc.

Pioneer is de eerste beursgenoteerde emittent die actief belegt in een gediversifieerd portfolio van beginnende tot middelgrote bedrijven in Web3, waaronder NFT's en NFT-gaming, samen met investeringen in eSports en mobiel gamen. Het managementteam van Pioneer maakt gebruik van zijn wereldwijde netwerk om de toegang tot investeringen te democratiseren die normaal gesproken niet beschikbaar zijn voor de gemeenschap van particuliere beleggers.

Het huidige Pioneer-portfolio omvat investeringen zoals: Leaf Mobile Inc. (TSX: LEAF), een toonaangevende groep gratis te spelen mobiele games; Guild eSports plc (LON: GILD), een wereldwijd eSports-bedrijf met hoofdkantoor in Londen, waarvan de belangrijkste investeerder David Beckham is; Dynasty eSports Pte Ltd, makers van 's werelds toonaangevende white-label Gaming Ecosystem Management-oplossing, die exclusief op B2B-basis samenwerkt met Tier 1-telco's en grote mediaorganisaties; NFT Investments plc, een in Londen gevestigde investeringsmaatschappij die zich richt op non-fungible tokens ('NFT's'), en Kodoku Studios Ltd., een in Londen gevestigd team dat voorop loopt in het opwindende nieuwe NFT-gaminggenre. Pioneer biedt kapitaal, ervaring en ondersteuning aan deze opkomende marktleiders en bouwt tegelijkertijd aandeelhouderswaarde op. Aanvullende informatie over Pioneer is beschikbaar op www.sedar.com.

Over de Neo Exchange Inc.

De Neo Exchange Inc. is de Canadese Tier 1-beurs voor de innovatie-economie, die beleggers en kapitaalverwervers samenbrengt in een eerlijke, liquide, efficiënte en servicegerichte omgeving. NEO, volledig operationeel sinds juni 2015, stelt beleggers op de eerste plaats en biedt toegang tot de handel in alle in Canada genoteerde effecten op een gelijk speelveld. NEO noteert bedrijven en beleggingsproducten op die op zoek zijn naar een internationaal erkende effectenbeurs die beleggersvertrouwen, hoogwaardige liquiditeit en een breed bewustzijn mogelijk maakt, inclusief onbeperkte toegang tot marktgegevens.

NAMENS PIONEER MEDIA HOLDINGS INC.

'Mike Edwards'

CEO & Director

Noch de Canadian Securities Exchange, noch enige markttoezichthouder (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de CSE) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht.

Waarschuwingsverklaringen

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht kan 'toekomstgerichte' verklaringen en informatie bevatten met betrekking tot het Bedrijf en de voorgestelde notering van zijn aandelen op de NEO Exchange. Deze verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen van het management van het Bedrijf, evenals op aannames die zijn gedaan door en informatie die momenteel beschikbaar is voor het management van het Bedrijf. Er is geen garantie dat het Bedrijf in staat zal zijn zijn aandelen met succes op NEO te noteren of zijn aandelen van de CSE te verwijderen, zoals hierboven beschreven. Het Bedrijf verbindt zich er niet toe om toekomstgerichte verklaringen of toekomstgerichte informatie bij te werken, behalve zoals vereist door de wet.

De informatie in deze aankondiging wordt door het Bedrijf beschouwd als voorkennis zoals bepaald in de voorschriften inzake marktmisbruik (EU) nr. 596/2014. Na de publicatie van deze aankondiging via een Regulatory Information Service, wordt deze voorkennis nu beschouwd als publiek domein.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mike Edwards Via Tancredi
+44 203 434 2330

 

Contacts

Mike Edwards Via Tancredi
+44 203 434 2330