Eight Sleep zet uitbreiding naar Europa voort met Pod Pro Cover. Nu te verkrijgen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje

Werelds eerste slaapfitnessbedrijf markeert een nieuwe mijlpaal met de bestverkochte Pod Pro Cover in heel Europa

Eight Sleep Continues Expansion into Europe with Pod Pro Cover Now Available for Purchase in Belgium, France, Germany, Italy, Netherlands and Spain (Photo: Business Wire)

MIAMI--()--Eight Sleep, ’s werelds eerste slaapfitnessbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje nu de bestverkochte Pod Pro Cover, exclusief bij eightsleep.com kunnen kopen. De beschikbare maten zijn EU Double, EU Large Double en EU Super King. De Pod Pro Cover maakt gebruik van het PerfectFitTM-ontwerp dat past op elke matras met een hoogte tot 40 cm (16 inch), zodat gebruikers kunnen genieten van de gepatenteerde slaapverbeterende technologie van Eight Sleep terwijl ze hun huidige matras kunnen blijven gebruiken. De aankondiging van vandaag volgt onmiddellijk op de uitbreiding naar het VK van Eight Sleep die vorige maand begon. Hiermee werd het plan van het bedrijf uitgevoerd om de distributie naar internationale markten uit te breiden na hun Serie C-ronde van $ 86 miljoen.

De Pod Pro Cover helpt mensen beter te slapen en uiteindelijk beter, langer en gelukkiger te leven door gebruik te maken van innovatieve technologie om een gepersonaliseerd microklimaat in bed te creëren. Met behulp van gezondheidskwaliteitsensoren en het creëren van individuele AI-modellen, past de Pod Pro Cover de slaaptemperatuur aan door te reageren op de slaappatronen, temperatuurvoorkeuren, omgevingswaarden en feedbackgeschiedenis van elke gebruiker. Deze datagestuurde benadering leidt de gebruiker naar slaapoptimalisatie. Casestudies hebben aangetoond dat de producten van Eight Sleep gebruikers helpen om tot 40% sneller in slaap te vallen, tot 20% meer diepe slaap te krijgen en 30% minder vaak ’s nachts wakker te worden en tot 30% minder woelen en draaien.

Momenteel vertrouwen meer dan 100 professionele atleten op de Eight Sleep Pod-technologie voor hun herstel, waaronder huidige en voormalige Olympiërs Matthew Dellavedova (bronzen medaillewinnaar basketbal, 2020), Daryl Homer (zilveren medaillewinnaar schermen, 2016 en 2020), Jane Campbell (bronzen medaillewinnaar voetbal, 2020), Apolo Ohno (tweevoudig gouden medaillewinnaar, schaatsen), Justin Medeiros (winaar van Crossfit Games 2021 en Rogue Invitational 2021) en Daniel Sturridge (Engelse voetballer).

De Pod Pro Cover is vanaf vandaag te verkrijgen en wordt geleverd in geselecteerde Europese landen met prijzen vanaf USD 1.695. Bij het afrekenen worden de prijzen weergegeven in USD, maar het bedrag wordt in lokale valuta in rekening gebracht bij klanten in de EU, op basis van de wisselkoers op dat moment. Er zijn geen extra kosten voor verzending, invoerrechten of retouren. Eight Sleep handhaaft zijn gratis retourbeleid van 30 dagen, evenals een beperkte garantie van 2 jaar voor elke Pod Pro Cover die rechtstreeks bij het bedrijf is gekocht.

“Onze recente uitbreiding naar het VK was slechts het begin van onze wereldwijde schaalvergroting en we zijn verheugd om nog zes landen in Europa aan te kondigen die nu toegang hebben tot onze geavanceerde, op technologie gebaseerde producten die de algehele gezondheid verbeteren”, zei Matteo Franceschetti, medeoprichter en CEO van Eight Sleep. “Met het doel om voor alle mensen toegankelijk te worden, staat continue groei op dit moment centraal. We helpen mensen overal om een optimale gezondheid te bereiken en dat vraagt om beschikbaarheid. Dit is een spannende stap voor meer gebruikers in heel Europa om zich bij bestaande klanten aan te sluiten als toegewijde fans van de producten van Eight Sleep.”

Eight Sleep: Creating the Sleep Fitness Movement

Eight Sleep heeft een revolutie teweeggebracht in de verouderde slaapcategorie door de leiding te nemen in de slaapfitnessbeweging. Eight Sleep heeft onlangs een exclusieve samenwerking aangekondigd met het toonaangevende wereldwijde fitnessmerk Barry’s om zijn officiële slaapfitnesspartner te worden. De actieve Barry’s-gemeenschap kan nu hun gezondheid en welzijn verbeteren, niet alleen door middel van fitness, maar ook door de geavanceerde slaaptechnologie van Eight Sleep. Dit partnerschap biedt beide gemeenschappen meer toegang en voorlichting over de nieuwste technologieën en fitnessregimes om hun gezondheid te verbeteren. Met een andere hoofdfocus op R&D, heeft Eight Sleep onlangs SleepOS gelanceerd, ’s werelds eerste besturingssysteem voor slaapoptimalisatie met een nieuwe reeks geavanceerde functies: Smart Temp Autopilot en slaap- en gezondheidsinzichten. SleepOS fungeert als het brein van Eight Sleep en gebruikt gegevens om de Pod te personaliseren en aan te passen aan de unieke slaapfitnessdoelen van elke gebruiker. Deze functies ontvangen regelmatig software-updates, waardoor de ervaring van producten van Eight Sleep voortdurend wordt verbeterd.

Over Eight Sleep

Eight Sleep is ’s werelds eerste slaapfitnessbedrijf met een missie om het menselijk potentieel te voeden door middel van optimale slaap. Eight Sleep is in 2014 opgericht en maakt gebruik van thermoregulatie, gegevens en technologie om personen elke ochtend tot hun maximale energieniveau te herstellen. Eight Sleep werd uitgeroepen tot een van de ‘meest innovatieve bedrijven van 2018’ door Fast Company en werd twee jaar op rij erkend door TIME voor ‘Beste uitvindingen van het jaar’. Ga voor meer informatie naar eightsleep.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jack Taylor PR
Nadine Hachicho
nadine@jacktaylorpr.com

Contacts

Jack Taylor PR
Nadine Hachicho
nadine@jacktaylorpr.com