Nanotronics onthult nieuw nSpec® Macro standalone systeem

Nieuwste ontwerp biedt snelle resultaten met hoge resolutie voor industriële inspectie in één enkel beeld

(Photo: Business Wire)

MÜNCHEN--()--Nanotronics, ontwikkelaar van nSpec®, 's werelds meest geavanceerde robotmicroscoop voor industriële inspectie, heeft vandaag nSpec Macro Standalone onthuld op SEMICON Europa, het grootste Europese elektronicaplatform dat marktleiders in de hele ontwerp- en productietoeleveringsketen met elkaar verbindt.

Deze nieuwste toevoeging binnen het nSpec®-portfolio maakt het automatisch vastleggen en analyseren van afbeeldingen mogelijk om defecten en belangwekkende kenmerken te detecteren en te kwantificeren. Dankzij de kleine voetafdruk van het apparaat kunnen operators beschikken over een desktoptool die onmiddellijk afbeeldingen met hoge resolutie kan produceren, waarmee de causaliteit van deze belangwekkende kenmerken met succes kan worden geïdentificeerd en gedefinieerd.

"De toevoeging van dit systeem aan ons productportfolio maakt eerdere detectie van defecten aan apparaten mogelijk om de klantkosten en verspilling verder te verminderen," aldus Matthew Putman, PhD, CEO en mede-oprichter van Nanotronics. "Fabrikanten de mogelijkheid bieden om de productieopbrengsten aanzienlijk te verhogen, vooral in een tijd waarin strikte kwaliteitsnormen van het grootste belang zouden moeten zijn, lijkt de meest effectieve en efficiënte manier om de supply chain-crisis te helpen verminderen."

Het nSpec Macro-systeem is ontworpen voor inspectie van kale wafers of wafers met patronen tot 200 mm. Het systeem biedt volledige monsterverlichting en de mogelijkheid om de LED's individueel aan te passen om de intensiteit, kleur en locatie van de verlichting aan te passen voor volledige flexibiliteit. De minimale defectresolutie varieert van 50 tot 100 micron, afhankelijk van het gezichtsveld of de wafergrootte.

"We zijn enorm verheugd om met nSpec Macro voor de dag te komen, vlak na de opening van ons Europese kantoor," verklaarde Julie Orlando, Chief Product Officer van Nanotronics. "Dit nieuwste apparaat, samen met ons nieuwe abonnementsmodel, biedt fabrikanten in verschillende sectoren gemakkelijker toegang tot kwaliteitscontrole."

**Nanotronics zal van dinsdag 16 november t/m vrijdag 19 november onsite demonstraties geven op SemiCon Europa, in stand # B1.141.

Over Nanotronics

Nanotronics is een geavanceerd machine- en inlichtingenbedrijf dat klanten in de publieke, private en non-profitsector helpt bij het oplossen van de unieke inspectie- en procescontrole-uitdagingen van precisiefabricage.

Nanotronics, een toonaangevende ontwikkelaar van optische inspectietools voor de halfgeleiderindustrie, gebruikt hardware en software om superbeeldvormingssystemen met hoge doorvoer op industriële schaal te leveren. Nanotronics wordt ingezet in vijftien landen en is branche-onafhankelijk. Het werkt met vooraanstaande bedrijven, van ruimtevaart tot elektronica tot gezondheidszorg, om de opbrengst te verhogen, de voetafdruk en verspilling te verminderen, de kosten te verlagen en het ontwerpproces te versnellen, terwijl moeizame handmatige inspecties worden geëlimineerd.

Ga voor meer informatie naar https://nanotronics.co.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jack Kerwin, Business Development Associate
jkerwin@nanotronics.co; sales@nanotronics.co

Mary Cunney, Chief Marketing & Communications Officer
mcunney@nanotronics.co

Contacts

Jack Kerwin, Business Development Associate
jkerwin@nanotronics.co; sales@nanotronics.co

Mary Cunney, Chief Marketing & Communications Officer
mcunney@nanotronics.co