De winnaars van de .eu Web Awards 2021 zijn bekend!

Het langverwachte 2021 .eu Web Awards Gala-evenement vond plaats in Taormina, Italië, waar de beste .eu-websites werden erkend en bekroond.

BRUSSELS--()--Gisteravond eindigden de 2021 .eu Web Awards op epische wijze in het Teatro Antico in Taormina, Italië. De .eu Web Awards, georganiseerd door EURid, zijn een wedstrijd voor de beste .eu-, .ею- en .ευ-websites. Na het virtuele evenement van vorig jaar, waren we verheugd om de finalisten en winnaars opnieuw persoonlijk te feliciteren. Bekijk hier het hybride evenement.

De gala-avond die gehost werd door Sally Bundock, gewaardeerd journalist voor BBC world news, bracht ons oprechte vreugde. De hoogtepunten waren alsnog de geweldige optredens van bekende artiesten zoals THePETEBOX, Women Orchestra, MM Dance Company, Compagnia Joculares en het GAP's Orchestra. Het magische evenement eindigde met vuurwerk.

"Het opnieuw kunnen zien van echte gezichten en rauwe emoties van onze gasten maakte de nacht onvergetelijk", aldus Giovanni Seppia, EURid's External Relations Manager. "Dit is waar het bij de Web Awards om draait, mensen uit verschillende sectoren en achtergronden samenbrengen en ze bekronen omdat ze een .eu hebben gekozen voor hun online aanwezigheid."

Maak kennis met de zeven winnaars van dit jaar:

Speciale onderscheiding werd uitgereikt aan:

Proficiat aan alle fantastische winnaars en hun registrars!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu-,.ею en .ευ-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

Contacteer EURid
Reelika Kirna
press@eurid.eu

Contacts

Contacteer EURid
Reelika Kirna
press@eurid.eu