KuberLogic – Een nieuwe open-source PaaS-oplossing van CloudLinux

PALO ALTO, Californië--()--CloudLinux, opgericht in 2009 en een leider in een veilig en betrouwbaar Linux-besturingssysteem, kondigt de lancering aan van een nieuw open-core-project – KuberLogic – software waarmee DevOps schaalbare, zelfherstellende PaaS bovenop uw Kubernetes-cluster kan opzetten. Met KuberLogic kunnen beheerders belangrijke open-sourcecomponenten uitvoeren en implementeren met eenvoudige configuraties en hoge beschikbaarheid.

In een snelle, geautomatiseerde DevOps-omgeving hebben organisaties toegewijde teams die alle provisioning-overhead voor ontwikkelaars afhandelen. Organisaties zonder een gespecialiseerd team hebben moeite om de juiste oplossing te vinden die de levering van beheerde databasediensten automatiseert. KuberLogic lost dit probleem op door databaseclusters automatisch in te richten en te beheren met behulp van de K8S-operator.

Omdat KuberLogic een volledig geautomatiseerd systeem is, biedt het bedrijven de mogelijkheid om de tijd die wordt besteed aan langdurige implementaties, back-ups en upgrades van een gespecialiseerd DevOps-team te elimineren. Voor organisaties zonder een gespecialiseerd team, elimineert het een opoffering van betrouwbaarheid of tijd om te zoeken naar expertise voor het handmatig configureren en testen van databaseclusters. KuberLogic biedt een API-aanpak, zodat organisaties automatisering kunnen gebruiken voor database-provisioning in plaats van een duur gespecialiseerd team van medewerkers op locatie op te bouwen en zakelijke vertragingen te ondervinden als gevolg van implementatieproblemen.

Met KuberLogic kan het infrastructuurteam gebruikmaken van cloudproviders zonder Kubernetes-automatiseringstools en zonder extra kosten beheerde databases uitvoeren.

“De tijd voor handmatige configuratie van applicaties is verleden tijd”, zei Igor Seletskiy, CEO en oprichter van CloudLinux. “Tegenwoordig willen ontwikkelaars zeer gevarieerde stapels technologieën op een on-demand, geautomatiseerde manier kunnen gebruiken.”

KuberLogic ondersteunt al MySQL, PostgreSQL en omvat binnenkort Redis en andere populaire software voor virtuele machines en opslagintegratie. Na de implementatie zal KuberLogic niet alleen automatisch databasediensten leveren, updates beheren en back-ups maken, maar het biedt ook activiteitenmonitoring, het omgaan met failover en prestatieafstemming. Daarnaast biedt KuberLogic ook automatisch gezondheidstracking- en hersteldiensten voor clusters.

Een van de belangrijkste voordelen die we willen bieden, is een volledig beheerde PaaS-ervaring als open-sourcesoftware en de mogelijkheid om het ontwikkelingsproces te beïnvloeden en hierin het verschil te maken. We delen graag onze expertise en stellen alle feedback en bijdragen op GitHub op prijs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kateryna Obiidykhata
hoofd Marketing, CloudLinux Inc.
kobiidykhata@cloudlinux.com

Contacts

Kateryna Obiidykhata
hoofd Marketing, CloudLinux Inc.
kobiidykhata@cloudlinux.com