GlobalLogic lanceert samenwerkingshub in Lumada Innovation Hub Tokio

Bedrijf gaat DX-diensten leveren op de Japanse markt, waarbij de capaciteiten van Lumada worden gecombineerd

A workshop connecting “Lumada Innovation Hub Tokyo” and GlobalLogic's Design and Engineering Centers. (Photo: Business Wire)

SAN JOSE, Calif. & TOKIO--()--Hitachi, Ltd. (TSE: 6501, “Hitachi”) en GlobalLogic, een Hitachi Group Company, hebben vandaag de lancering aangekondigd van een samenwerkingshub ter bevordering van digitale transformatie (DX)-diensten op de Japanse markt. In deze samenwerkingshub, die is gevestigd in de Lumada Innovation Hub Tokio, een co-creatie basis voor Hitachi, worden de capaciteiten van GlobalLogic en Lumada gecombineerd. In het kader van de gezamenlijke integratiestrategie beoogt dit samenwerkingsverband de intrede van GlobalLogic in Japan te bespoedigen en de bedrijfsontwikkeling voor ontwerpgerichte Digital Engineering-diensten van GlobalLogic te versnellen, waarbij een systeem wordt opgezet om klanten in Japan te ondersteunen vanaf het fiscale jaar 2022.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GlobalLogic, Inc. (Global)
Heather Ailara
211 Communications
+1.973.567.6040
heather@211comms.com

Contacts

GlobalLogic, Inc. (Global)
Heather Ailara
211 Communications
+1.973.567.6040
heather@211comms.com