De Scottish National Blood Transfusion Service (SNBTS) gaat Biolog-id Smart Storage RFID-kits landelijk implementeren

PARIJS--()--De Scottish National Blood Transfusion Service (SNBTS) – de gespecialiseerde leverancier van transfusie geneeskunde in Schotland – zal de biolog-id bloed inventarisatie apparatuur implementeren om het beheer van zijn bloedproducten in het hele land te optimaliseren. Door deze implementatie zal de geavanceerde technologie van biolog-id de complexe inventarisatie- en distributieprocessen van de rode bloedcellen naar verre locaties stroomlijnen, waardoor de zichtbaarheid en het beheer van die levensreddende producten tussen het Schotse bloedcentrum en elke afgelegen bloedbank wordt verbeterd.

De Biolog Transfusion Solution is ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg die gespecialiseerd zijn op transfusiegebied en combineert RFID-apparaten die worden aangedreven door een eigen IT-engine en elektronische labels. De contactloze apparaten van Biolog-id zijn geïntegreerd in de IT-transfusie beheeroplossing van SNBTS (MAK-SYSTEM – e-TRACELINE), en bieden realtime zichtbaarheid van elk onderdeel bij elke stap van de toeleveringsketen. De hoekstenen van deze oplossing zijn de RFID Smart Storage-kits (SST-R) die de bestaande bloedbankkasten achteraf aanpassen, waardoor transfusie personeel de eenheden rode bloedcellen lokaal en op afstand nauwkeuriger kan beheren, en met name om nauwkeurig de positionering van de bloedzakken in de kasten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Astrid Billard, astrid.billard@biolog-id.com

Contacts

Astrid Billard, astrid.billard@biolog-id.com