Workiva door onafhankelijk onderzoeksbureau uitgeroepen tot leider op het gebied van governance-, risico- en complianceplatforms

Workiva-platform erkend met de hoogste score in de categorie Strategie; Workiva-platform erkend met de hoogst mogelijke score op het criterium van auditmanagement

AMES, Iowa--()--Workiva Inc. (NYSE:WK) heeft vandaag aangekondigd dat het is geclassificeerd als leider in het rapport The Forrester Wave™: Governance, Risk, and Compliance (GRC) Platforms voor het derde kwartaal van 2021. Het verbonden cloudplatform van het bedrijf maakt samenwerking en diepe integratie in bestaande systemen en werkstromen mogelijk om rapportage op het gebied van audits, risico's en compliance, en operationele, financiële en niet-financiële rapportage voor bedrijven over de hele wereld te vereenvoudigen.

Door GRC-oplossingen te evalueren aan de hand van 25 criteria identificeerde Forrester 15 leveranciers die momenteel beschikbaar zijn en ging het bureau vervolgens verder met het onderzoeken, analyseren en scoren van deze. In het rapport wordt samengevat hoe elke leverancier presteert en worden hun oplossingen gerangschikt op basis van hoe goed ze voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van audit-, risico- en complianceprofessionals.

Workiva kreeg de hoogst mogelijke score op 12 criteria, waaronder auditmanagement, interoperabiliteit (data-integraties), visie en geplande verbeteringen.

Volgens het rapport: 'Workiva pakt het dataprobleem van GRC frontaal aan... De duidelijke missie om 'complex werk te vereenvoudigen' heeft tot doel de grootste pijnpunten van GRC op het gebied van samenwerking, rapportage en benchmarking op te lossen. De sterke punten van Workiva zijn onder meer een productiviteitssuite die documentatie in zijn oorspronkelijke opmaak kan uploaden door middel van kopiëren en plakken, en een 'autonome werkstroom' die herstel en compenserende controles aanbeveelt op basis van historische gegevens.'

"We verbeteren voortdurend ons verbonden cloudplatform om het opener, intelligenter en intuïtiever te maken voor onze klanten bij het oplossen van hun complexe zakelijke uitdagingen," aldus Julie Iskow, Chief Operating Officer van Workiva. "We zijn van mening dat deze plaatsing de positie van Workiva als wereldleider in de markt bevestigt om de grootste uitdagingen ten aanzien van GRC te vereenvoudigen en een groter rendement op investeringen te leveren."

Het Workiva-cloudplatform biedt GRC-oplossingen voor teams op het gebied van audit, SOX-compliance, risicobeheer, beleid en procedures, en IT-risico's. Workiva wordt vertrouwd door meer dan 3.900 bedrijven in meer dan 180 landen om hun meest complexe werk te vereenvoudigen, en zo de weg vrij te maken voor organisaties om wendbaar te blijven in het licht van risico's in een snel veranderende wereld. Ga voor meer informatie over Workiva en The Forrester Wave™ naar workiva.com/grcwave.

Over Workiva
Workiva Inc. (NYSE: WK) vereenvoudigt complex werk voor duizenden organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen op het open, intelligente en intuïtieve platform van Workiva om gegevens, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: verbeterde efficiëntie, meer transparantie en minder risico. Lees meer op workiva.com.

Les de Workiva-blog: www.workiva.com/blog
Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva
Vind Workiva leuk op Facebook: www.facebook.com/workiva/
Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva
Volg Workiva op Instagram: www.instagram.com/workivalife

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Kevin McCarthy
Workiva Inc.
(515) 663-4471
press@workiva.com

Beleggersvragen:
Adam Terese
Workiva Inc.
(515) 663-4493
investor@workiva.com

Contacts

Mediavragen:
Kevin McCarthy
Workiva Inc.
(515) 663-4471
press@workiva.com

Beleggersvragen:
Adam Terese
Workiva Inc.
(515) 663-4493
investor@workiva.com