Az Agthia elindította kategóriájában az első, eZad nevet viselő online datolya-árverési platformját

  • Az eZad lehetővé teszi az Egyesült Arab Emírségek datolyatermelőinek, hogy világszerte közvetlenül a datolya-nagykereskedőknek értékesítsék terményüket. A platform célja az, hogy meggyorsítsa a datolyaértékesítést és -vásárlást, átláthatóbbá és nyereségesebbé téve azt az összes érdekelt fél számára.
  • Az eZad ugyanakkor egy bármikor igénybe vehető, teljes értékláncot is kínál.

eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)

ABU-DZABI, Egyesült Arab Emírségek--()--A regionális élelmiszer- és italtermékpiac egyik vezető cége, az Agthia Group PJSC, ma bejelentette hogy elindította eZad nevet viselő, innovatív, kényelmes és hatékony, vállalatok közti e-árverési platformját, ahol a vevők szerte a világról nagy tételben vásárolhatnak datolyát az Egyesült Arab Emírségek (United Arab Emirates [UAE]) datolyatermesztőitől.

Az eZad meggyorsítja a datolyaértékesítést és -vásárlást, átláthatóbbá és nyereségesebbé téve azt az összes érdekelt fél számára. A platform elkötelezett aziránt, hogy segítse a termesztőket jobb minőségű termény termesztésében, és ugyanakkor lehetővé tegye a datolyafelvásárló nagykereskedők számára üzleti vállalkozásuk bővítését.

Működése első szakaszában az eZad az UAE-beli termesztőktől beszerzi a datolyákra vonatkozó adatokat, és az augusztusi szüretelési időszak elején megkezdi a termények/árak listázását. Működése következő szakaszában az eZad tevékenységét fokozatosan kiterjeszti majd más országokra is.

A gazdálkodók datolyatermésüket egy olyan megbízható tanúsítási rendszeren keresztül hirdetik meg árverésre az eZad platformon, amely az általánosan elfogadott piaci szabványok alapján minősíti a datolyát, és ezt minőségi garanciával is alátámasztja az Al Foah vállalattól örökölt, kiterjedt tapasztalatok és hírnév alapján.

Az árverés keretében megvásárolható termények az eZadon szerte a világon 48 órán át lesznek elérhetők a vevők számára. A vásárlók a listázott termények közül különféle szűrők használatával kikereshetik a nekik tetsző árú, típusú, mennyiségű és minőségű datolyát.

A vevők a megvásárolt datolyát az eZad raktáraiban vehetik át, illetve igénybe vehetik a platform bármely hozzáadott értéket képviselő szolgáltatását is, ideértve a tárolást, csomagolást, tartósítás céljából való füstölést, mosást és a világ bármely pontján lévő helyszínre való leszállítást.

Alan Smith, az Agthia Csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „Az eZad platform azzal a céllal került létrehozásra, hogy az általunk biztosított technológia és szolgáltatások révén átláthatóságot, kényelmet és standardizálást biztosítson a datolyaipar számára. Egy egyszerűen használható, átfogó szolgáltatási palettát kínáló, innovatív platform révén szeretnénk közvetlenül összekapcsolni a kis- és nagygazdálkodókat a datolyát nagy tételben vásárló piaci szereplőkkel. Ennek a közvetlen kapcsolatnak a létrehozásával kiküszöbölhetők a korábban rejtve maradt árrések, illetve az utazási költségek, és így a vevők egy költséghatékony megoldást vehetnek igénybe.”

Alan Smith ezután hozzátette: „A piaci szereplők igényei szerint kialakított platform megoldást kínál az értéklánc összes résztvevőjének problémáira. Cégünk minden tevékenységét a gazdálkodók és az ügyfelek érdekei érvényesítésének szem előtt tartásával végzi, és a jövőben is így fogunk eljárni annak érdekében, hogy méltányos gazdasági megtérülést és előnyöket biztosítsunk az összes érdekelt fél számára.”

Az eZad célja az, hogy vezető értékesítési csatornává váljon a gazdálkodók számára, és ugyanakkor zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítson a vevőknek. Regisztráció, illetve további tájékozódás céljából kérjük, látogasson el a platform honlapjára: www.ezad.ae

LinkedIn

*Forrás: AETOSWire

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sanghamitra Sajil
Senior Account Manager
+971554048224
smitra@quillmena.com
www.quillmena.com

Contacts

Sanghamitra Sajil
Senior Account Manager
+971554048224
smitra@quillmena.com
www.quillmena.com