Az “Xposure” pályázatokat fogad “Független Fotóriporter” díjára

November 30 … A regisztráció utolsó napja

Elindult a regisztráció az Xposure Nemzetközi Fotográfia Díjára

Az “Xposure” pályázatokat fogad “Független Fotóriporter” díjára (Photo: Business Wire)

DUBAI, Egyesült Arab Emírségek--()--Az Xposure Nemzetközi Fotográfia Fesztivál, melyet évente rendez meg Sharjah Kormányzati Médiairodája, pályázatokat vár a Független Fotóriporter Díjára, augusztus 1-től November 30-ig. Azon szabadúszó fotósok jelentkezését várják, akik a képeikkel olyan híreket támogatnak, amelyek a közvélemény figyelmét hívják fel valamilyen globális problémára.

A díjazás három kategóriában történik: Rendkívül hír gyors dokumentációja, környezeti hírek, amelyek az emberiség közvetett vagy közvetlen keze által történő természeti problémák bemutatására fókuszál, valamint azon kutató hírközlések, amely jelenlegi problémákra keresnek hatékony megoldást. A jelentkező fotósok minimum 5, maximum 12 képpel nevezhetnek.

A díjra való nevezés ingyenes és nyílt bármilyen nemzetiségű fotós előtt, akik betöltötték 18. életévüket, és rendelkeznek olyan nemzeti vagy nemzetközi sajtókártyával, amelyet valamilyen nemzetközileg elismert és akkreditált szövetség, vagy egyesület adott ki a díj oldalán keresztül: https://awards.xposure.ae/

Az első helyezett díj értéke $15,000 valamint kiemelt kiállítási hely a nyertes pályamű bemutatására a következő Nemzetközi Fotográfia Fesztiválon. A második helyezett szintén külön kiállítási helyet kap pályaművének bemutatására.

Lehetőség a pályázásra

Az Xposure Nemzetközi Fotográfia Fesztivál folyamatosan várja a pályázati jelentkezéseket a fesztivál díjátadójára. Megnyílt a lehetőség az érdeklődő amatőr és profi fotósoknak, hogy munkájukkal jelentkezzenek az alábbi kategóriákban Júliustól November végéig.

A pályázók bármely korcsoport jelentkezését várják a világ minden részéről a következő kategóriákban: építészeti fotók, légi- és drón fotók, tájképek, fotóriport, portré, utazási képek, rövidfilm kategória, vadfotózás, gyerek kategória (a 18 éven aluliak részére), valamint a Sharjah kormányzati alkalmazottak kategóriája.

A díj által az Xposure célja azon fotósokra felhívni a figyelmet, akik munkájukkal környezeti és társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet, valamint azon emberi hagyományokra, tradíciókra, tájakra és épületekre fókuszálnak, amelyek megragadják a tekintetet.

A kezdetek óta, köszönhetően a szervezésnek, valamint a világ számos vezető fotós, média szakember és fotográfia iránt rajongó fogadásának, az Xposure Nemzetközi Fotográfia Fesztivál egyedi helyet foglal el és a régió legfontosabb fotós rendezvénye lett.

Contacts

Tulay Genc
Email: info@b2press.com
Phone: +31 30 799 6022

Contacts

Tulay Genc
Email: info@b2press.com
Phone: +31 30 799 6022