"Xposure" begint met het ontvangen van inschrijvingen voor de "Onafhankelijke Fotojournalist" Award

30 november … Laatste datum voor registratie

Registratie is nu geopend voor de Xposure Internationale Fotografie Awards

"Xposure" begint met het ontvangen van inschrijvingen voor de "Onafhankelijke Fotojournalist" Award (Photo: Business Wire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Xposure Internationaal Fotografie Festival, wat jaarlijks wordt georganiseerd door het Sharjah Overheids Mediabureau, is begonnen met het inzamelen van inschrijvingen voor de Onafhankelijke Fotojournalist Award van 1 augustus tot 30 november. De focus ligt op freelance fotografen, die foto’s hebben verzameld van over het hele universum om nieuwsberichten te ondersteunen en bewustzijn te creëren voor de kwesties die wereldwijd de publieke opinie beïnvloeden.

De award is onderverdeeld in drie categorieën: nieuwsjournalistiek, dat te maken heeft met snelle vastlegging van het laatste nieuws, omgevingsjournalistiek, wat zich richt op milieuproblemen en de ecologische veranderingen die direct of indirect door mensen worden veroorzaakt, en constructieve journalistiek, wat zich concentreert op de snelle respons op de huidige omstandigheden en het omgaan met moeilijke kwesties door het ontwikkelen van effectieve oplossingen. Fotografen kunnen deelnemen met minimaal vijf en maximaal 12 foto’s.

Registratie voor de award is gratis en open voor alle fotografen van verschillende nationaliteiten die ten minste 18 jaar en ouder zijn en in het bezit van een nationale of international perskaart uitgegeven door een geaccrediteerde en internationaal erkende organisatie of federatie, en verloopt via de website van de award: https://awards.xposure.ae/

De waarde van de award voor de eerste plaats is $15.000, naast een speciale plek voor het tonen van het werk van de winnaar in de volgende editie van het Internationale Fotografie Festival. De winnaar van de tweede plaats zal zijn/haar eigen plek ontvangen om zijn/haar werk te tonen tijdens de komende editie.

Open voor inschrijving

Het Xposure Internationaal Fotografie Festival blijft inzendingen ontvangen voor de Festival Awards. Het heeft de deuren geopend voor geïnteresseerde amateur- en professionele fotografen om deel te nemen met hun werk voor de awardcategorieën vanaf 1 juli tot 1 november.

Aangezien het festival deelnames ontvangt van alle leeftijdsgroepen en van over de hele wereld, bestaan de categorieën uit: architectonische fotografie, lucht- en dronefotografie, landschapsfotografie, fotojournalistiek, portretfotografie, reisfotografie, korte filmcategorie, fotografie wilde dieren, kinderfotografie (voor degenen die onder de 18 jaar oud zijn) en de categorie voor de Sharjah overheidsmedewerkers.

Via deze award wil Xposure graag die fotografen in de schijnwerpers plaatsen, wiens werk een visueel verhaal vertelt, waarin een licht wordt geschenen op de verschillende menselijke en omgevingskwesties die de menselijke psyche kunnen veranderen, naast de focus voor de gewoonten en tradities van mensen, landschappen, en blikvangende architectonische details met hun opvallende ontwerp.

Door het hosten en aantrekken van een wereld van senior fotografen, mediaprofessionals en fotografieliefhebbers van over het hele universum, is het Xposure Internationaal Fotografie Festival er sinds zijn eerste editie in geslaagd zijn unieke positie als het meest belangrijke fotografie-evenement in de regio te vestigen.

Contacts

Tulay Genc
Email: info@b2press.com
Phone: +31 30 799 6022

Contacts

Tulay Genc
Email: info@b2press.com
Phone: +31 30 799 6022