Aqara introduceert nieuwe TVOC Air Quality Monitor

NEW YORK--()--Aqara, een leverancier van smart home-producten, heeft de lancering aangekondigd van de TVOC Air Quality Monitor op de wereldmarkt. Deze monitor detecteert de concentratie en de mate van totale vluchtige organische stoffen (TVOS) in de lucht, evenals de temperatuur en vochtigheid, en kan worden gekoppeld met een Aqara-hub* om slimme huisautomatisering mogelijk te maken. De TVOC Air Quality Monitor is nu verkrijgbaar in de Aqara Amazon-winkels in de VS en Canada, evenals via geautoriseerde Aqara-distributeurs in Europa en Azië.

Vluchtige organische stoffen (VOS) zijn een grote en uiteenlopende groep verbindingen die bij kamertemperatuur vervluchtigen in de lucht. In woonhuizen zijn VOS meestal schadelijke, kankerverwekkende luchtverontreinigende stoffen die afkomstig kunnen zijn van alledaagse huishoudproducten, waaronder sprays en spuitbussen zoals luchtverfrissers, reinigingsmiddelen en pesticiden, lijm, nieuwe meubels en tapijten, bouwmaterialen en zelfs sommige elektronische apparaten. Gezondheidseffecten van VOS kunnen zijn: irritatie van ogen, neus en keel, hoofdpijn, verlies van coördinatie, misselijkheid, evenals schade aan de lever, nieren en het centrale zenuwstelsel**.

De Aqara TVOC Air Quality Monitor heeft 3 ingebouwde sensoren die de mate niveau van TVOS, de temperatuur en de vochtigheid meten, en alle sensoren zijn ontwikkeld met de geavanceerde elektrochemische en halfgeleidertechnologie-oplossingen om stabiliteit en nauwkeurigheid te garanderen. Verder is de monitor voorzien van een dot-matrix E Ink-scherm, wat vergelijkbaar is met papier en dat een zeer hoog contrast heeft. Het stroomverbruik van de monitor is zo laag dat de batterij een levensduur van meer dan een jaar heeft.

Met de ondersteuning van het Zigbee 3.0-protocol kan de TVOC Monitor in combinatie werken met andere slimme apparaten om de veiligheid en het comfort van uw huis te verbeteren. Het is ook compatibel met een breed scala aan smart home-ecosystemen en spraakassistenten, waaronder Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT en meer***.

De TVOC Air Quality Monitor is vanaf 22 juli 2021 verkrijgbaar in de Amazon US store en de Canada store. Om de lancering te vieren, biedt Aqara Amazon US nu 15% korting op de monitor met de promotiecode: TVOCPR2224, en het aanbod is geldig t/m 24 juli 2021.

Bovendien wordt de TVOC Monitor ook in Europa en Azië beschikbaar gesteld via geautoriseerde Aqara-distributeurs. Neem contact op met uw regionale distributeur(s) voor de beschikbaarheid van het product.

Bezoek onze website voor meer informatie over de TVOC Air Quality Monitor.

* Een compatibele Zigbee 3.0 Aqara-hub (inclusief Hub M1S, Hub M2 en Camera Hub G2H) is vereist.
** Volgens het rapport Volatile Organic Compounds' Impact on Indoor Air Quality van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA).
*** Vanwege API-beperkingen zijn niet alle gegevens toegankelijk voor elk ondersteund platform.

Over Aqara

Aqara, opgericht in 2016, is een toonaangevende leverancier van smart homes met kantoren in New York en Shenzhen. We bieden uitgebreide smart home producten en oplossingen die prachtig zijn ontworpen en die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Onze producten variëren van een verscheidenheid aan sensoren tot schakelaars, gordijnregelaars en deursloten, en we hebben wereldwijd meer dan 400 Aqara Home-winkels geopend om meer gepersonaliseerde smart home oplossingen te bieden.

We blijven onze wereldwijde aanwezigheid uitbreiden in de Verenigde Staten, de EU, Rusland, Zuidoost-Azië, Korea en China, en onze online apparaten zijn te krijgen in 192 landen en gebieden, waarbij we meer dan 2 miljoen klanten bedienen. We streven ernaar om smart home technologie naar elk huishouden over de hele wereld te brengen.

Ga voor meer informatie naar onze website en volg onze sociale platforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
Michell Li
media@aqara.com

Contacts

Voor mediavragen:
Michell Li
media@aqara.com