Xsolla lanceert platform voor game-investering

Innovatief financieringsecosysteem heeft tot doel de belangen van onafhankelijke game-ontwikkelaars en geaccrediteerde investeerders op één lijn te brengen via een inkomsten gesplitste structuur

Xsolla en zijn dochterondernemingen dragen samen met geaccrediteerde investeerders tot $ 40 miljoen bij om de mogelijkheden voor ontwikkelaars op het nieuwe platform verder uit te breiden

Invest in a game's future revenue share. Pre-register for Xsolla Game Investment Platform. (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Xsolla, het toonaangevende handelsbedrijf voor videogames, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn innovatieve oplossing voor game-ontwikkelaars en investeerders - Xsolla Game Investment Platform.

De handelstools voor videogames van het bedrijf hebben al meer dan 1.500 ontwikkelaars en uitgevers geholpen om meer dan 2.400 games op de markt te brengen, te verkopen, te verbinden en te optimaliseren. Het doel is om nog meer veelbelovende games op de markt te brengen via het Xsolla Game Investment Platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com

Brunswick Group
xsolla@brunswickgroup.com

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com

Brunswick Group
xsolla@brunswickgroup.com