Andersen Global breidt praktijk uit in de Verenigde Arabische Emiraten

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global sluit een samenwerkingsovereenkomst met full-service advocatenfirma IBRAHIM & PARTNERS in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), die dimensie en dekking toevoegen aan de bestaande capaciteiten van de organisatie via haar aangesloten en samenwerkende firma’s in de regio.

Met kantoren in Abu Dhabi en Dubai heeft IBRAHIM & PARTNERS een van de beste praktijkgroepen voor fusies en overnames in het land. Het bedrijf is in 2018 opgericht en wordt geleid door Managing Partner Ahmed Ibrahim, die eerder leiding gaf aan de praktijkgroep voor fusies en overnames bij een van de grootste advocatenfirma’s in zowel de VAE als het Midden-Oosten. Bovendien werd Ahmed gerangschikt als een Band 1 Capital Markets-advocaat door Chambers and Partners in 2021 en eerder gerangschikt als Tier 1 Capital Markets-advocaat door de Legal 500 in 2018.

De firma is ook consequent erkend door Chambers and Partners, Legal 500 en IFLR1000, en de expertise van haar professionals omvat procesvoering, arbeidsrecht, bankieren en financiën, particulier vermogen en particuliere fondsen, olie en gas, bouw, energie en belastingen. Hun Capital Markets-team is een van de meest actieve Capital Markets-teams in de Verenigde Arabische Emiraten en heeft bijna alle IPO's en claimemissies geleid, waaronder twee uitgevers uit de Verenigde Arabische Emiraten die genoteerd zijn aan de Londense aandelenbeurs.

“Onze klanten zijn gerustgesteld door onze combinatie van juridische kennis, commercie en sectorbewustzijn, zoals blijkt uit de uitgebreide, innovatieve oplossingen die onze professionals leveren”, zei Ahmed. “De samenwerken met Andersen Global stelt ons in staat om onze klanten met multi-jurisdictionele behoeften op een naadloze manier te bedienen en positioneert ons bedrijf verder als een benchmarkorganisatie die de standaard zet voor de allerbeste, op maat gemaakte oplossingen in de Verenigde Arabische Emiraten.”

“IBRAHIM & PARTNERS concurreert met enkele van de grootste advocatenfirma’s in de regio en hun dienstenaanbod stelt ons in staat klanten te blijven voorzien van een breed scala aan onafhankelijke, geïntegreerde oplossingen”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Hun regionale voetafdruk en grensoverschrijdende expertise versterken ons bestaande platform, aangezien deze regio zich blijft ontwikkelen als een belangrijke wereldwijde markt.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 280 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700