King of Avalon viert vijfjarig jubileum met belangrijke game-updates en evenementen in juli

Gratis te spelen mobiele strategie MMO voegt nieuwe spelmodus, verhaallijn en strijd toe naast tijdelijke jubileumvieringen

King of Avalon overtreft een miljard dollar aan inkomsten volgens App Annie Data

King of Avalon Celebrates Five-Year Anniversary With Major Game Updates and Events in July (Graphic: Business Wire)

ZURRICH--()--King of Avalon, de gratis te spelen mobiele strategie-MMO ontwikkeld door FunPlus-studio KingsGroup, viert vijf jaar middeleeuwse avonturen geïnspireerd door de legende van koning Arthur. Gedurende juli kunnen King of Avalon-spelers grote game-updates ervaren, zoals de Tower Defense-spelmodus, en deelnemen aan tijdelijke jubileumevenementen zoals Circus Invasion en Rainbow’s Maze.

Ter viering van vijf jaar als een van ‘s werelds populairste mobiele strategiespellen, introduceert King of Avalon een breed scala aan gloednieuwe inhoud met als kop een frisse maar klassieke spelmodus, Tower Defense. Andere toevoegingen zijn de Recapture of Holy City-verhaallijn, een Alliance-based PvEvP-functie die bekend staat als Battle of Drake Valley, een nieuwe verhaalsetting voor beginners en een game-brede art-update voor de gebruikersinterface en graphics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jamie King
jamie_king@bhimpact.com

Contacts

Jamie King
jamie_king@bhimpact.com