Mavenir 4G/5G Open vRAN ingezet bij Deutsche Telekom O-RAN Town

  • Mavenir levert de Open vRAN-software en integreert deze met de multi-vendor O-RAN-radio-eenheden en O-Cloud
  • Eerste live Open RAN met enorme MIMO-antennes in Europa

 

NEUBRANDENBURG, Duitsland--()--Mavenir, de netwerksoftwareprovider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native software die op elke cloud draait en de manier waarop de wereld verbinding maakt transformeert, heeft vandaag de implementatie aangekondigd van Open vRAN, geïntegreerd met enorme MIMO (mMIMO) Active Antenna Units (AAU), als onderdeel van het initiatief van Deutsche Telekom, “O-RAN Town.”

MAVair Open vRAN biedt de cloud-native, volledig gecontaineriseerde 4G- en 5G-basisband voor de uitgesplitste Open vRAN-oplossing die voldoet aan de O-RAN CAT B-specificaties, gebaseerd op gedistribueerde eenheden (O-DU) en centrale eenheden (O-CU), om te leveren een 5G Non-Standalone Architecture (NSA) -service in O-RAN Town. De eerste sites zijn nu geïmplementeerd en geïntegreerd in het live netwerk van Telekom Germany. Dit is Europa’s eerste multi-vendor mMIMO-implementatie die gebruik maakt van de volledig gestandaardiseerde open fronthaul 7-2 CAT B verdeeld over mMIMO-radio-eenheden (RU) en O-DU in een live netwerk. Dit is een echt multi-vendor Open vRAN-systeem en omvat, naast de mMIMO RU, LTE- en 5G n78-radio’s, allemaal met O-RAN Alliance Open fronthaul-interfaces.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Casey Bush
GlobalResultsPR (US)
mavenir@globalresultspr.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR (EMEA)
mavenir@globalresultspr.com

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Casey Bush
GlobalResultsPR (US)
mavenir@globalresultspr.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR (EMEA)
mavenir@globalresultspr.com