Sagemcom vindt de home-entertainmentervaring opnieuw uit met de lancering van Video Soundbox™, de eerste Dolby Atmos-gecertificeerde 4K-settopbox ter wereld, inclusief een audio-oplossing ontworpen met Bang & Olufsen

Sagemcom kondigt zijn nieuwste innovatie aan, de Video Soundbox: een alles-in-één compact product, ontwikkeld met toonaangevende partners, om eindgebruikers het beste op het gebied van video, audio, OTT en spraakherkenning aan te bieden

VSB Sagemcom (Photo: Business Wire)

RUEIL-MALMAISON, Frankrijk--()--De Video Soundbox is een product voor serviceproviders. Het is samen met Dolby ontwikkeld om de eerste gecertificeerde Dolby Atmos video/audio hub te worden, die een meeslepend geluid levert voor alle soorten inhoud.

Sagemcom Video Soundbox is gemaakt en afgestemd door de wereldberoemde akoestische experts van Bang & Olufsen en is uitgerust met een op maat gemaakte audio-oplossing. Het resulterende geluid is zowel natuurlijk als authentiek, en de luisterervaring is zoals de artiest het oorspronkelijk bedoeld heeft. Met "Audio by Bang & Olufsen" laat de Video Soundbox je voelen wat je hoort.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com