Titomic neemt Tri-D Dynamics over

MELBOURNE, Australië--()--Titomic Limited (ASX:TTT) is verheugd aan te kondigen dat bij het sluiten van de handel op 9 juli 2021, haar volledige dochteronderneming Titomic USA, Inc de overname van de activiteiten van Tri-D Dynamics Inc (‘Tri-D’) heeft afgerond onder de voorwaarden die eerder op 22 april 2021 uiteengezet zijn. De overname van Tri-D is een nieuwe mijlpaal in de strategie van Titomic om een wereldleider te worden in oplossingen voor additieve vervaardiging.

Tri-D is een in Silicon Valley gevestigd ontwerp- en productiebedrijf dat slimme leidinginfrastructuur ontwikkelt voor de economie van de 21e eeuw. Tri-D heeft tot doel de infrastructuur te upgraden en te elektrificeren door elektronica rechtstreeks in metalen structuren in te bedden om ze uit te rusten met digitaal verbonden technologie. Het door Tri-D ontwikkelde smart-pipe-product vertegenwoordigt een unieke innovatieve oplossing, die in combinatie met het gelicentieerde TKF-proces volledig zal worden gecommercialiseerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tristan Everett
Market Eye
P: +61 (0)403 789 096
E: tristan.everett@marketeye.com.au

Contacts

Tristan Everett
Market Eye
P: +61 (0)403 789 096
E: tristan.everett@marketeye.com.au