Lenovo en FC Internazionale Milano versterken winnend partnerschap

Lenovo™ tilt officieel technologisch partnerschap naar een hoger niveau en wordt back-of-shirt-sponsor van het iconische Inter-shirt

  • Lenovo en FC Internazionale Milano verdiepen hun brede technologische samenwerking en bereiken alle hoeken van de club.
  • De overeenkomst zal van FC Internazionale Milano een van ‘s werelds meest technologisch geavanceerde clubs maken – door de trainingsfaciliteiten en het hoofdkantoor van het team een ​​slimmere, meer transformerende ervaring te bieden voor spelers, fans en de bredere clubgemeenschap.
  • De prestatietechnologie van spelers heeft alleen al in de afgelopen twee jaar meer dan 100 miljoen datapunten beoordeeld.
  • Dit omvat ondersteunende infrastructuur om de efficiënte verwerking van grote hoeveelheden gegevens mogelijk te maken om de fan ervaring te verbeteren.

Lenovo takes the prized back-of-shirt placement on FC Internazionale Milano's iconic jersey (Photo: Internazionale Milano)

MILAAN--()--Lenovo en de wereldvoetbalbond Football Club Internazionale Milano (Inter) hebben hun meerjarige samenwerking geüpgraded door de gewaardeerde plaatsing op de achterkant van het shirt op het iconische shirt van het team, te beginnen in 2021/2022 seizoen. Lenovo is sinds 2019 de officiële Global Technology Partner, waar het een belangrijke rol heeft gespeeld bij het transformeren van de digitale ervaring van de club, door zowel het Suning Training Center van Inter in Appiano Gentile als hun hoofdkantoor te voorzien van essentiële slimmere technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wendy Fung
Global Communications
Intelligent Devices Group
Lenovo
wfung@lenovo.com

Contacts

Wendy Fung
Global Communications
Intelligent Devices Group
Lenovo
wfung@lenovo.com