Bullish kondigt intentie aan om naar de beurs van New York te gaan

  • Bullish, een technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van financiële diensten voor de sector van digitale activa, kondigde zijn voornemen aan om naar de beurs te gaan door middel van een fusie met Far Peak Acquisition Corporation (NYSE: FPAC), een overnamebedrijf voor speciale doeleinden.
  • Bullish is van plan een revolutionaire, gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling te lanceren die investeerders diepe, voorspelbare liquiditeit biedt om rendement te genereren uit hun digitale activa.
  • De bedrijfscombinatie van Bullish en Far Peak heeft een pro forma aandelenwaarde bij ondertekening van ongeveer US$9,0 miljard tegen US$10 per aandeel, die bij het sluiten van de transactie moet worden aangepast op basis van crypto-activaprijzen rond die tijd.
  • De opbrengst omvat netto contanten in trust van ongeveer US $ 600 miljoen (ervan uitgaande dat er geen aflossingen zijn) en US $ 300 miljoen aan toegezegde PIPE verankerd door EFM Asset Management, met deelname van fondsen en rekeningen beheerd door BlackRock, Cryptology Asset Group en Galaxy Digital.

GEORGE TOWN, Kaaimaneilanden--()--Bullish, een technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van financiële diensten voor de sector van digitale activa, heeft aangekondigd dat het van plan is naar de New York Stock Exchange te gaan door middel van een fusie met Far Peak Acquisition Corporation (NYSE: FPAC), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden (“SPAC”). Bullish bereidt zich voor op de release van een revolutionaire, gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling die diepe, voorspelbare liquiditeit biedt met technologie waarmee particuliere en institutionele beleggers rendement kunnen genereren uit hun digitale activa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christina Pantin, Bullish
media@bullish.com

Far Peak Acquisition Corporation
contact@farpeak.com

Contacts

Christina Pantin, Bullish
media@bullish.com

Far Peak Acquisition Corporation
contact@farpeak.com