Volgens Taulia kunnen wereldwijde problemen met de toeleveringsketen niet langer worden geclassificeerd als uitschieters

Het vermogen om zich aan te passen aan hogere niveaus van onzekerheid in de toeleveringsketen is nu essentieel voor internationale bedrijven en hun leveranciers

SAN FRANCISCO--()--De uitdagingen in de toeleveringsketen die de afgelopen maanden over de hele wereld zijn waargenomen, van de pandemie tot de blokkering van het Suezkanaal en nu de aanhoudende sluiting van de Yantian-terminal in Shenzhen, kunnen volgens Taulia niet langer als schokken worden beschouwd. , de toonaangevende fintech-aanbieder van werkkapitaaloplossingen. In een nieuw artikel heeft Taulia de talrijke problemen van de afgelopen 18 maanden geschetst die de kwetsbaarheid van wereldwijde toeleveringsketens en hun impact hebben benadrukt.

De onzekerheid over het voorraadbeheer was zelfs vóór de pandemie toegenomen, aangezien geopolitieke spanningen de handel tussen de VS en China beïnvloedden. De VS hebben ook te maken gehad met stakingen van vrachtwagens, terwijl de Brexit heeft geleid tot transporttekorten en hogere kosten voor Britse en Europese bedrijven. De recente blokkering van het Suezkanaal zorgde voor een nieuwe schok in de bevoorrading, die elke dag ongeveer $ 9 miljard kostte, terwijl het tekort aan halfgeleiderchips nog meer schade aanrichtte voor veel industrieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contacts
Amelia Graham
Vested
amelia@fullyvested.com

Contacts

Media contacts
Amelia Graham
Vested
amelia@fullyvested.com