Recover™, Happy Punt en Hansae vormen een strategisch partnerschap om circulaire mode voor iedereen te realiseren

LOS ANGELES--()--Drie toonaangevende bedrijven in de textielsector, Recover™, Happy Punt en Hansae, zijn een meerjarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan om end-to-end oplossingen te bieden voor ontwerp, ontwikkeling en productie van duurzaam bewuste kleding voor de modebranche. De samenwerking stelt retailers en merken in staat om duurzame Recover™ gerecyclede katoenvezels naadloos te integreren in hun producten, en zo een van ‘s werelds grootste milieuproblemen op te lossen.

Met behulp van innovatieve technologie biedt het partnerschap een scala aan diensten, waaronder 3D-ontwerp, patronen, tech packs, monsters en productie om merken en retailers te ondersteunen bij elke stap in de supply chain. De samenwerking biedt een unieke speed-to-market-oplossing voor de productie van volledig duurzame kleding en maakt gebruik van het wereldwijde bereik van de groep, met kantoren in Seoul, Barcelona en New York. Daarnaast biedt nauwe klantnabijheid in-market technische ontwerpdiensten die alle specificaties ontwikkelen, beoordelen en goedkeuren om te zorgen voor een juiste pasvorm en merkversterkende producten. Het partnerschap biedt ook een end-to-end service die de voordelen van productie nearshore en offshore combineert wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ashley Kraynak
Recover@allisonpr.com

Contacts

Ashley Kraynak
Recover@allisonpr.com