FunPlus benoemt Michael Tong tot Chief Strategy Officer

Doorgewinterde manager in videogame branche brengt 20 jaar ervaring in groeiend wereldwijd team

ZURICH, Zwitserland & PEKING--()--FunPlus, een toonaangevende onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, heeft vandaag aangekondigd dat het Michael Tong heeft aangeworven als Chief Strategy Officer. Michael Tong, een al lang werkzaam bestuurslid, strategie-expert en adviseur, zal meer dan 20 jaar ervaring inzetten om toezicht te houden op de snelgroeiende wereldwijde strategische ontwikkeling en uitvoering van het bedrijf.

“Al bijna tien jaar is Michael Tong een waardetoevoegende investeerder voor FunPlus en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in onze groei en ons succes”, zegt Andy Zhong, CEO van FunPlus. “Terwijl we onze bedrijfsstrategie blijven ontwikkelen, zijn we er zeker van dat Tong de strategische visie van ons bedrijf zal verbeteren in een permanente rol als Chief Strategy Officer, en we zijn verheugd dat hij zich bij het FunPlus-leidingsteam voegt."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

B/HI for FunPlus
Jamie King
jamie_king@bhimpact.com

Contacts

B/HI for FunPlus
Jamie King
jamie_king@bhimpact.com