BSBI vermeld in publicatie van de Verenigde Naties met 'Global Degree'-project

De instelling kondigt partnerschappen met meerdere campussen aan om internationale leerervaringen te lanceren en een nieuw concept van mondiaal onderwijs te ondersteunen

BERLIJN--()--Berlin School of Business en Innovation (BSBI)kondigt met trots aan dat professor Dr. Kyriakos Kouveliotis, Provost en Chief Academic Officer bij BSBI, onlangs te zien was in de UN Chronicle, de publicatie van de Verenigde Naties.

De UN Chronicle, geproduceerd door het United Nations Department of Global Communications, is sinds 1946 het vlaggenschipplatform van de organisatie en biedt gezaghebbende informatie en debat over de activiteiten van het grotere systeem van de Verenigde Naties.

Professor Kouveliotis droeg bij met een artikel waarin hij het idee van de ‘Global Degree’ schetste, het voorstel voor een nieuw institutioneel model voor het hoger onderwijs. Hij zei: “De Global Degree is bedacht om een leemte in het internationale hoger onderwijs op te vullen, door een beknopt en innovatief systeem te ontwikkelen dat conventioneel en afstandsonderwijs combineert zonder bestaande structuren af te schaffen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact:
Fabiana Forni
Fabiana.forni@gus.global
+44 (0)20 3535 1175

Contacts

Press Contact:
Fabiana Forni
Fabiana.forni@gus.global
+44 (0)20 3535 1175