Novaerus Air-technologie gebruikt op eerste Brussels nachtleven testevenement

Novaerus is part of WellAir – a leading provider of infection control solutions. For over a decade, Novaerus has been providing medical-grade solutions that address a global problem: unhealthy indoor air. Indoor air is the culprit for many virus-based illnesses, bacterial infections, asthma, allergies and a host of long-term health issues. (Photo: Business Wire)

DUBLIN--()--Innovatieve luchtdesinfectie technologie van het Ierse Novaerus is gebruikt bij een belangrijk door de overheid gesteund testevenement voor het nachtleven in België.

De resultaten van het evenement op zaterdag, waarbij 350 vrijwilligers de hele nacht feestvierden zonder maskers of sociale afstand, zouden de weg kunnen vrijmaken voor het openstellen van clubs en andere horecagelegenheden in heel Europa.

Novaerus’ NanoStrike-technologie inactiveert door de lucht verspreide micro-organismen bij contact en biedt zo de eerste beschermingslijn tegen virussen en bacteriën, waaronder het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Het wordt reeds op grote schaal gebruikt in ziekenhuizen, scholen en kantooromgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin Hiney
kevin.hiney@thisisredflag.com
+32 471 75 30 55

Contacts

Kevin Hiney
kevin.hiney@thisisredflag.com
+32 471 75 30 55