Hightech oplossingen van Thales optimaliseren de ervaring van vliegtuigpassagiers van thuis tot op de luchthaven

  • Met de wereldwijd geldende gezondheidsbeperkingen en -regelgeving, bieden hightech oplossingen van Thales (kunstmatige intelligentie, biometrie, enz.) luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en grenswachten kansen om de operationele efficiëntie te verhogen, de gezondheid en veiligheid van passagiers te beschermen en de reiservaring te verbeteren.
  • Voor elke passagier wordt, vanaf elke locatie en ruim voordat hij op de luchthaven aankomt, een tijdelijk digitaal token aangemaakt bij het inchecken, welke vervolgens wordt gebruikt om de persoon, met of zonder masker, in minder dan een seconde op verschillende punten in de luchthaven (inchecken, bagage inleveren, beveiliging, paspoortcontrole en instappen), te authenticeren, .
  • De oplossing vermindert de paspoortcontrole en instaptijden met gemiddeld 30%, vermindert opstoppingen, verbetert de beveiliging van de luchthaven en verbetert de passagierservaring.

PARIS LA DÉFENSE--()--Terwijl luchthavens zich voorbereiden op de drukke zomerperiode, worden ze geconfronteerd met een nieuwe reeks uitdagingen; het omgaan met de volksgezondheidscrisis en het voldoen aan de nieuwe regelgeving inzake vrij verkeer binnen het Schengengebied. De technologieën van Thales stellen luchthavenexploitanten, luchtvaartmaatschappijen en grensambtenaren in staat om de reiservaring te verbeteren en de veiligheid op vier hoofdpunten rond de luchthaven te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PRESS CONTACT

Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala
+33 (0)6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com

Contacts

PRESS CONTACT

Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala
+33 (0)6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com