Taulia benoemt Ali Ansari om toezicht te houden op de uitbreiding van de wereldwijde supply chain- en crediteurenoplossingen

SAN FRANCISCO--()--Taulia, de toonaangevende fintech-aanbieder van werkkapitaaloplossingen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ali Ansari als directeur voor Global Supply Chain and Payables Solutions.

Ansari wordt verantwoordelijk voor het wereldwijd beheren en uitbreiden van Taulia’s supply chain- en crediteurenoplossingen van wereldklasse, met onmiddellijke ingang. In deze nieuw gecreëerde functie zal Ansari gevestigd zijn in Londen en rapporteren aan Kathleen Nugent, Global Head of Product.

Met meer dan 25 jaar in de handels- en financiële sector heeft Ansari, een gekwalificeerde registeraccountant, senior functies bekleed bij vooraanstaande organisaties, waaronder J.P. Morgan, ABN AMRO en Bank of America Merrill Lynch. Voordat hij bij Taulia kwam, was Ansari Global Head of Products bij HSBC’s Global Trade and Receivables Finance Development, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer en de ontwikkeling van garanties, handel in financiële instellingen en producten voor risicodistributie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contacts
Amelia Graham
Vested
amelia@fullyvested.com
+447393 477057

Contacts

Media contacts
Amelia Graham
Vested
amelia@fullyvested.com
+447393 477057