De SMC Group en EMCVPA werken samen om de creatieve sector van Jamaica een boost te geven

KINGSTON, Jamaica--()--De creatieve sector van Jamaica heeft een grote impuls gekregen door een samenwerking tussen het wereldwijde entertainment marketingbureau The SMC Group en The Edna Manley College of the Visual en Performing Arts (EMCVPA). Deze regeling heeft tot doel de ontwikkeling van Jamaicaans talent en de creatieve sector van het eiland te bevorderen.

De onderneming zal beginnen met een investering in de ontwikkeling van een muziekproductiestudio om lokale songwriters, producers en artiesten te ondersteunen. SMC is ook voornemens EMCVPA-studenten te werven voor leer- en arbeidsplaatsen. Dit baanbrekende initiatief zal de muziek- en audioproductie, animatie en dansspecialisaties van het College verbeteren.

Het partnerschap is de nieuwste positieve ontwikkeling in de creatieve sector van het eiland, die de afgelopen jaren een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Integrated Marketing Communications
Tamica Parchment
tparchment@jamprocorp.com
Tele: 876-978-7755

Contacts

Integrated Marketing Communications
Tamica Parchment
tparchment@jamprocorp.com
Tele: 876-978-7755