Techstars werkt samen met Alphabit Fund en Launchpool om blockchain-gerichte accelerator naar Londen te brengen

De Launchpool Web3 Techstars Accelerator zal werken met startups in het hele crypto-ecosysteem, terwijl het een keten agnostische houding behoudt, waardoor de sector dichter bij de reguliere acceptatie komt.

LONDEN--()--Techstars, het wereldwijde netwerk dat ondernemers helpt slagen, heeft vandaag een nieuw acceleratorprogramma aangekondigd, de Launchpool Web3 Techstars Accelerator. Het programma zal samenwerken met ondernemers die blockchain-technologie en tokenisatie protocollen bouwen die op weg zijn naar de gedecentraliseerde toekomst van financiƫn.

Het programma zal worden uitgevoerd in samenwerking met Alphabit Fund, het eerste gereguleerd investeringsfonds voor cryptocurrency en digitale activa, en Launchpool, een investeringsplatform dat voldoet aan de regelgeving en dat particuliere seed-gegarandeerde investeringsmogelijkheden biedt aan zijn ledengemeenschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Techstars
Ali Whitman
ali.whitman@techstars

Launchpool
Roxana Nasoi
roxana@launchpool.xyz

Contacts

Techstars
Ali Whitman
ali.whitman@techstars

Launchpool
Roxana Nasoi
roxana@launchpool.xyz