Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services verlengt contract met TalkTalk

Contract van vijf jaar maakt verdere distributie en beheer van TalkTalk-producten mogelijk

LONDEN--()--Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, een toonaangevende leverancier van wereldwijde supply chain-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een contractverlenging van vijf jaar heeft ondertekend om de distributie en retournering van de routers en settop boxen van TalkTalk te beheren. Als het grootste ontbundelde breedbandnetwerk van Groot-Brittannië, bestrijkt TalkTalk 96% van de bevolking en levert het diensten aan consumenten, bedrijven en wederverkopers.

De contractverlenging komt op een strategisch moment, aangezien Ingram Micro en TalkTalk werken aan een toenemende vraag naar in-home connectiviteit en entertainment via streamingdiensten. Een nieuwe populatie van externe werknemers – als gevolg van de wereldwijde pandemie – heeft de belangstelling voor het uitbreiden van netwerken naar hun 4,2 miljoen klantenbestand vergroot.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jow
lauren.jow@ingrammicro.com
Global Brand Manager
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Contacts

Lauren Jow
lauren.jow@ingrammicro.com
Global Brand Manager
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services