Inclusive Fintech 50 lanceert 2021-competitie om fintechs in een vroeg stadium te erkennen die innovatie stimuleren in een tijdperk van onzekerheid

Een onafhankelijk panel van vooraanstaande fintech-experts selecteert 50 innovatieve inclusieve fintech-startups die gemeenschappen helpen bij de wederopbouw van de pandemie

WASHINGTON--()--Het Centre for Financial Inclusion (CFI) heeft het derde jaar van Inclusive Fintech 50 (IF50) gelanceerd, een wedstrijd om de meest veelbelovende inclusieve fintech-startups te erkennen die de grenzen van innovatie verleggen. Dit jaar wil de competitie fintechs in een vroeg stadium erkennen die klanten met een laag inkomen en micro- en kleine ondernemingen helpen niet alleen te reageren op de pandemie, maar ook te herstellen, weer op te bouwen en te herstellen na de verwoesting van het afgelopen jaar.

IF50 wordt gesponsord door Visa, MetLife Foundation en Jersey Overseas Aid & Comic Relief, met steun van Accion en IFC. In de eerste twee jaar trok IF50 aanvragen aan van meer dan 700 startups in 162 landen, waarmee samen bijna 175 miljoen klanten werden bereikt. Elk jaar beoordeelt een onafhankelijk jurypanel van wereldwijde fintech-experts de aanvragers om 50 winnaars te selecteren op basis van vier criteria: inclusiviteit, innovatie, schaalpotentieel en tractie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Braniff, Vice President, Strategy and Communications
Center for Financial Inclusion: lbraniff@accion.org

Contacts

Lauren Braniff, Vice President, Strategy and Communications
Center for Financial Inclusion: lbraniff@accion.org