Manx Telecom werkt samen met Mavenir om zijn mobiele spraak- en datanetwerk te transformeren en proefversies Open RAN met toonaangevende cloud-native oplossingen van Mavenir

Manx Telecom test Open RAN en begint transformatietraject met gevirtualiseerde spraak- en datanetwerken van de volgende generatie

READING, Engeland--()--Mavenir, de netwerksoftwareprovider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native software die op elke cloud draait en de manier waarop de wereld verbinding maakt transformeert, kondigt vandaag aan dat de op het eiland Man gebaseerde communicatieserviceprovider, Manx Telecom zal de MAVcore-oplossing gebruiken om zowel spraak- (VoLTE) als datanetwerken (Packet Core) te leveren.

Mavenir levert en implementeert een end-to-end oplossing aan Manx Telecom voor zijn On-Island en OV-bedrijven, bestaande uit cloud-native gevirtualiseerde IMS en Packet Cores. Daarnaast zal Manx Telecom de MAVair-oplossing gebruiken om een Open RAN-proef uit te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Contact Mavenir
Emmanuela Spiteri
PR@mavenir.com

Global PR
Kevin Taylor
KTaylor@GlobalResultsPR.com

Contacts

PR Contact Mavenir
Emmanuela Spiteri
PR@mavenir.com

Global PR
Kevin Taylor
KTaylor@GlobalResultsPR.com