Skyworks Aeronautics kondigt de bestelling aan van 100 eGyro™ elektrische vliegtuigen met opties voor nog eens 100 door een consortium van Mint Air en Mobius.energy

Notional depiction of the Skyworks eGyro™ (Photo: Business Wire)

CHICAGO & INCHEON, Korea & EL SEGUNDO, Californië--()--Vandaag kondigt Skyworks Aeronautics (“Skyworks”) de bestelling aan van 100 eGyro™ elektrisch aangedreven verticale start- en landingsvliegtuigen (eVTOL) van een consortium van Mint Air (“Mint”) en Mobius.energy Corp (“Mobius”) met opties voor nog eens 100 vliegtuigen.

“Een consortium onder leiding van Mint Air zet zich in om veilige, efficiënte en kosteneffectieve elektrische vliegtuigoplossingen naar Zuid-Korea te brengen en we zijn absoluut verheugd dat ze onze eGyro hebben gekozen als hun favoriete vliegtuig om de exploitatie van de toonaangevende eVTOL-service in Korea te starten . We kijken ernaar uit om onze eerste openbare demonstraties van de eGyro in Korea uit te voeren en om het eGyro Urban Air Mobility (UAM)-platform op de Koreaanse markt te lanceren”, aldus John Michel, medeoprichter en uitvoerend directeur van Skyworks.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve G. Stevanovich
steve@skyworks-aero.com
+1 312 809 1076

Contacts

Steve G. Stevanovich
steve@skyworks-aero.com
+1 312 809 1076