Personalis kondigt NeXT Level Biomarkers Symposium aan

MENLO PARK, Californië--()--Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een leider in geavanceerde genomica voor kanker, kondigde vandaag zijn inaugurele evenement, NeXT Level Biomarkers Symposium aan, die nieuw onderzoek naar opkomende biomarkers zal demonstreren met behulp van het Personalis NeXT-platform™.

Dit evenement beschrijft het laatste onderzoek van Personalis in detail, evenals een casestudy die is uitgevoerd in samenwerking met het Parker Institute for Cancer Immunotherapy. De presentaties van Personalis zijn gericht op recent gepubliceerd onderzoek naar HLA-verlies van heterozygotie, neoantigeenvoorspelling, evenals de nieuwe samengestelde biomarker van Personalis, de neoantigeen presentatiescore (Neoantigen Presentation Score, NEOPS™). Daarnaast zal Dr. Theresa LaVallee de bevindingen van het PRINCE-onderzoek presenteren op basis van gegevens die zijn ontwikkeld en geanalyseerd in samenwerking met Personalis.

Op de agenda van het NeXT Level Biomarkers Symposium staan:

  • Ontdekking van biomarkers met ImmunoID NeXT Platform®
  • HLA LOH onderzoeken met het DASH-algoritme (verwijdering van alleel-specifieke HLA's [Deletion of Allele-Specific HLAs])
  • Neoantigenbindingsvoorspelling en ontdekking van biomarkers met SHERPA™
  • Samengestelde biomarkers en onze Neoantigen Presentation Score (NEOPS™)
  • Casestudy van het Parker Institute: Het PRINCE-onderzoek
  • NeXT Liquid Biopsy™ Overzicht en beoordeling van AACR-gegevens
  • NeXT Dx™ en begeleidende diagnostiek (Companion Diagnostics, CDx) met Personalis

“We zijn verheugd om onze nieuwste technologie en productontwikkelingen met onze partners te delen”, zei Richard Chen, MD, Personalis CSO. “Gezien de complexe biologie die ten grondslag ligt aan kankerprogressie en respons op behandeling, is het onze missie bij Personalis om bredere, uitgebreidere moleculaire profilering en testen te bieden voor de kanker van elke patiënt, waardoor biofarmaceutica, artsen en patiënten de informatie krijgen die ze nodig hebben voor precisie-oncologie voor nu en met het oog op de toekomst. Deze nieuwe technologieën helpen die missie verder te ontwikkelen.”

Meer informatie, inclusief registratie-informatie, over het NeXT Level Biomarkers Symposium is te vinden via deze link.

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een leider in populatie-sequencing en kankergenomica, met een focus op data, schaal, efficiëntie en kwaliteit. Personalis exploiteert een van de grootste sequencing-operaties wereldwijd en is momenteel de enige leverancier van sequencing van het VA MVP. In de oncologie transformeert Personalis de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het ImmunoID NeXT Platform® van Personalis® is ontworpen om zich aan de complexe en voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker aan te passen en om haar farmaceutische klanten te voorzien van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkel weefselmonster. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP-conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Toekomstgerichte uitspraken

Alle verklaringen in dit persbericht die niet historisch zijn, zijn 'toekomstgerichte verklaringen' in de betekenis van de Amerikaanse effectenwetgeving, inclusief verklaringen met betrekking tot attributen of voordelen van het NeXT Platform van Personalis, de zakelijke kansen van het bedrijf, leiderschap, plannen, visie of groei, of andere toekomstige gebeurtenissen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee, inclusief die met betrekking tot de COVID-19-pandemie, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte resultaten of verwachtingen die door dergelijke verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Factoren die de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen beïnvloeden, zijn te vinden in de deponeringen van Personalis bij de U.S. Securities and Exchange Commission, inclusief de meest recente rapporten van Personalis op de formulieren 8-K, 10-K en 10-Q, en omvatten de rapporten die worden vermeld onder de titel 'Risicofactoren'. Personalis wijst elke verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken af.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerderrelaties bij Personalis:
Caroline Corner
investors@personalis.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Havlek
pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Contacts

Contactpersoon investeerderrelaties bij Personalis:
Caroline Corner
investors@personalis.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Havlek
pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300