Ter viering van Wereld regenwoud dag zijn 33 gekwalificeerde teams en 9 juryleden aangekondigd in $ 10 miljoen XPRIZE-competitie om het begrip en het behoud van de regenwouden van de planeet te verbeteren

LOS ANGELES--()--XPRIZE, de wereldleider in het ontwerpen en uitvoeren van incentive-wedstrijden om de grote uitdagingen van de mensheid op te lossen, heeft vandaag officieel aangekondigd dat de teams vooruitgaan in het $ 10M XPRIZE-Rainforest, gericht op het verbeteren van ons begrip van het regenwoud ecosysteem.

Het vijfjarige XPRIZE Rainforest, gesponsord door Alana Foundation, is een oproep tot actie om regenwouden te helpen redden door de ontwikkeling van transformatieve, schaalbare en betaalbare technologie om autonoom de biodiversiteit in realtime te onderzoeken en te monitoren, wat leidt tot inzichten die de gezondheid, welzijn en waarde van tropische regenwouden. XPRIZE Rainforest ontwikkelt samen een inclusief raamwerk in alle stadia van de competitie dat ervoor zorgt dat concurrerende teams samen oplossingen ontwerpen en creëren met inheemse volkeren en lokale gemeenschappen als belangrijke belanghebbenden en niet alleen begunstigden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Caden Kinard, XPRIZE
caden.kinard@xprize.org

Contacts

Caden Kinard, XPRIZE
caden.kinard@xprize.org