Avania neemt IMARC over, een wereldwijde CRO voor medische hulpmiddelen

Transactie zorgt voor snelle wereldwijde expansie en groei

BILTHOVEN, Nederland--()--Avania, een toonaangevende wereldwijde CRO op het gebied van medische technologie, heeft vandaag de overname aangekondigd van IMARC, een zeer gerespecteerde CRO voor medische hulpmiddelen met het hoofdkantoor in Strongsville, Ohio en dienstverlening in de hele Verenigde Staten. IMARC biedt haar klanten meer dan twee decennia full-service klinisch onderzoekstoezicht, inclusief monitoring, auditing, veiligheid, gegevensbeheer en training.

Bij Avania zijn we gericht op het bouwen van een hoogwaardige, full-service gespecialiseerde CRO voor medische technologie met een wereldwijd bereik”, aldus Avania CEO Sapna Hornyak. “We zijn verheugd het IMARC-team te mogen verwelkomen, met wie we al een tijdje het genoegen hebben om samen te werken. Ze bieden een grote toewijding aan klantenservice en resultaten en stellen ons in staat om onze klanten extra diepte en kracht in de Verenigde Staten te bieden, een perfecte aanvulling op onze bestaande wereldwijde activiteiten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier
SCORR Marketing
+1 402-405-4269
lindsey@scorrmarketing.com

Contacts

Lindsey Langemeier
SCORR Marketing
+1 402-405-4269
lindsey@scorrmarketing.com