Esri’s ArcGIS-platform gekozen voor Red Bull X-Alps Competition Live Tracking-app door zoom Productions

Agency integreert Esri Platform as a Service voor realtime evenementervaring

Esri's ArcGIS Platform provides world imagery for live tracking during Red Bull X-Alps. (Photo: Business Wire)

REDLANDS, Californië--()--Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-intelligentie, heeft vandaag aangekondigd dat zoom productions, een marketingbureau gespecialiseerd in sport- en lifestylemerken, een van de laatste is die ArcGIS Platform selecteert, Esri’s nieuwe platform as a service ( Paas). Het bureau heeft ArcGIS Platform gekozen om Esri’s World Imagery te leveren voor een aangepaste Live Tracking-app die toeschouwers kunnen gebruiken om de ervaringen van atleten te bekijken en te volgen terwijl ze deelnemen aan de Red Bull X-Alps-competitie van 2021.

De Red Bull X-Alps, die zich uitstrekt over vijf landen langs meer dan 1.000 km (775 mijl) uitdagend terrein langs de Alpen, is ‘s werelds zwaarste avonturenrace. Het ziet atleten bijna twee weken lang te voet of per paraglider strijden via een vast aantal keerpunten. De deelnemers zijn ofwel trailrunning, wandelen, bergbeklimmen of paragliden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com