TAITRA verzamelt wereldwijd CEO's en leidinggevenden voor een gesynchroniseerde digitale toekomst op COMPUTEX 2021 Virtual

TAIPEI, Taiwan--()--Wereldwijde technologieleiders waren bijeengekomen op COMPUTEX 2021 Virtual om het toekomstige landschap gedreven door technologie te bespreken. De organisator van het evenement, TAITRA, nodigde leidinggevenden van Intel, Arm, AMD, NVIDIA, Micron Technology, Supermicro en NXP Semiconductors uit om hun inzichten over de sector te delen tijdens de COMPUTEX CEO Keynotes en COMPUTEX Keynotes.

Intel: Opening Keynote voor ontketenen van innovatie

Intel Executive Vice President en Chief Revenue Officer Michelle Johnston Holthaus sprak over het duurzaamheidsbewustzijn van ondernemingen onder de razende wereldwijde pandemie en hoe het blijft samenwerken met wereldwijde partners om digitale transformatie te bevorderen; Intel reageert niet alleen snel en flexibel op de wereldwijde marktvraag met het IDM 2.0 bedrijfsmodel, maar blijft ook innovatie bevorderen met 5G en zijn Open Architectuur. Intel onthulde ook nieuwe producten die toonaangevend zijn op het gebied van prestaties en die de gebruikerservaring van mensen verrijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>