Europese verkoopomzet van Hisense groeit met 113%, waarmee de concurrentiepositie en winstgevendheid in Europa met succes wordt versterkt

Hisense Europe Managing Director, Chao Liu, and Minister, Zdravko Počivalšek, signed an agreement on state subsidies for Hisense's investment in the Velenje television set factory (Photo: Business Wire)

QINGDAO, China--()--Hisense, de officiële sponsor van UEFA EURO 2020, viert de officiële aftrap van EURO 2020 in Italië. Voetbal - een van de grootste gebeurtenissen in Europa - stelt Hisense in de gelegenheid een gevoelsband met haar Europese klanten op te bouwen. Sinds het optreden als sponsor van UEFA EURO 2016 heeft Hisense door het ondersteunen van sportevenementen en technologische innovatie veel erkenning en lof ontvangen van Europese consumenten. De naamsbekendheid van het bedrijf steeg met 6%. In 2021 groeide de verkoop van Hisense in de Europese markt met 113% ten opzichte van het jaar daarvoor. In belangrijke markten als Polen en Frankrijk steeg de omzet zelfs met meer dan 355% en 185%. Hisense zet zich in voor de ontwikkeling en productie van hypergeavanceerde technologie en hanteert daarbij een lokalisatiestrategie om ervoor te zorgen dat tegemoet wordt gekomen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van consumenten in de verschillende markten.

Lokalisatiemanagement

Hisense heeft bijkantoren en vestigingen geopend in Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere Europese landen, en breidt haar lokale verkoopactiviteiten voortvarend uit in samenwerking met Amazon, Euronics, ElectonicPartner, lokale dealers, enzovoort.

Hisense heeft ook haar investeringen in Europa verhoogd om de naamsbekendheid te verhogen en het lokalisatieproces te versnellen. In 2021 stegen de verkopen van ULED TV U7 en ULED TV U8 in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Rusland in de periode van januari tot mei met maar liefst181% ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor, en de verkoopomzet steeg met 258% ten opzichte van het jaar daarvoor. Om te kunnen voldoen aan de vraag in lokale markten en om de fabricage van producten te versnellen, sloot Hisense een overeenkomst met de Sloveense regering met het voornemen om 2,5 miljoen televisies voor de Europese markt te produceren in 2021.

Productlokalisatie

Hisense zet zich in voor technische innovatie en zet de consument op de eerste plaats. Daarom maakt Hisense producten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften in verschillende markten. Bijvoorbeeld: met het oog op de hogere luchtvochtigheid in het Verenigd Koninkrijk, produceert Hisense was-droogcombinaties voor het Verenigd Koninkrijk met een centrifugesnelheid van 1400 toeren in plaats van de gebruikelijke 1200 toeren, zodat het wasgoed sneller droogt.

Hisense houdt niet alleen rekening met de gewoontes van consumenten, maar optimaliseert haar producten ook in respons op veranderingen in de plaatselijke markt- en milieuomstandigheden. Volgens marktonderzoek hebben consumenten als gevolg van Covid-19 en de lockdown behoefte aan een grotere koelkast om hun etenswaren op te slaan. Hisense heeft een 2 meter hoge SkyLine-koelkast geïntroduceerd. Dankzij de grotere hoogte en het grotere volume komt deze koelkast tegemoet aan de behoefte van de Europese consumenten.

Lokale personeelswerving

Hisense maakt zich sterk voor lokaal management door plaatselijke teams voor verkoop, logistiek, klantenservice, enzovoort op te richten door middel van projectbeheer en werkautorisatie. Hisense is ervan overtuigd dat het lokale management en inzichten van plaatselijke medewerkers bijdragen tot een betere integratie in de plaatselijke markt.

Het aantal werknemers in de Europese productiefaciliteit voor televisies is sinds de opening verdubbeld. De fabriek gaat door met het inhuren van plaatselijke werknemers om de lokale activiteiten verder te versterken. “De productiefaciliteit voor televisies van Hisense levert een aanzienlijke bijdrage tot de ontwikkeling van de regio door het scheppen van meer dan 700 nieuwe arbeidsplaatsen,” aldus minister Zdravko Počivalšek.

Met het oog op de toekomst zet Hisense haar samenwerking met de Europese markt en met plaatselijke overheden en partners voort om hoogwaardige technologieproducten en diensten te kunnen blijven leveren aan Europese consumenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Lori Luo (Ogilvy PR Team)
E-mail: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com

Contacts

Media:
Lori Luo (Ogilvy PR Team)
E-mail: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com