Zyxel Communications onthult nieuwe WiFi 6 Mesh-productlijn

KOPENHAGEN, Denemarken--()--Zyxel Communications heeft vandaag de aanstaande lancering aangekondigd van een nieuwe WiFi 6-serie, de DX3300, DX3301, EX3300, EX3301 en WX3100. De serie omvat een compleet portfolio van DSL/Ethernet Gateways/IAD’s samen met een extender.

Dit nieuwe aanbod zal een van Zyxel’s meest kostenconcurrerende productseries zijn voor migratie naar WiFi 6 Mesh en is een uitstekende keuze voor service providers die deze mogelijkheden willen aanbieden onder een bestaande koper- of glasvezelinfrastructuur.

“Met de gestage groei van IoT-toepassingen en aangesloten apparaten in huishoudens is de vraag van klanten naar supersnelle en betrouwbare WiFi immens”, zegt James Harris, Senior Product Director voor Zyxel Communications in EMEA. “Deze WiFi 6 Mesh-serie biedt serviceproviders de mogelijkheid om hun klanten te voorzien van superieure WiFi-diensten op al hun apparaten – overal in huis.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zyxel EMEA Headquarters
Birgitte Dolevert Larsen
birgitte.larsen@zyxel.eu
+45 2085 9223

Contacts

Zyxel EMEA Headquarters
Birgitte Dolevert Larsen
birgitte.larsen@zyxel.eu
+45 2085 9223