2021 COMPUTEX Forum Dag 2: Ontgrendelen van de volgende generatie technologieën

TAIPEI, Taiwan--()--De tweede dag van COMPUTEX Forum, georganiseerd door TAITRA, bevatte "Critical Technology" en "Tomorrow Tech". Wereldberoemde technologieleiders zoals Qualcomm, QCT, WIN Semiconductors Corp., Siemens, Far EasTone Telecom, NVIDIA en IBM deelden hun perspectieven op de nieuwste ontwikkeling van 5G, AI & IoT en kwantumcomputing, evenals hun strategieën voor navigeren in het nieuwe normaal.

Cynthia Kiang, directeur-generaal van het Bureau of Foreign Trade, MOEA, Taiwan, zei in haar openingsopmerkingen dat het recente wereldwijde tekort aan chips het belang van veerkracht van de toeleveringsketen onderstreept, en dat internationale samenwerking de beste manier is om de efficiëntie en stabiliteit van de toeleveringsketen te waarborgen. Ze verwacht dat COMPUTEX een platform zal zijn dat helpt bij het integreren van wereldwijde bronnen, waardoor ecosysteempartners toekomstige zakelijke kansen kunnen verkennen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>