Procter & Gok in samenwerking met het organisatiecomité van Tokyo 2020 en het Internationaal Olympisch Comité onthult Olympische en Paralympische Spelen Tokyo 2020 medailleceremoniepodiums gemaakt van gerecycled plastic

Procter & Gamble in Partnership with the Tokyo 2020 Organizing Committee and the International Olympics Committee officially unveils the podiums for the Olympic and Paralympic Games Tokyo 2020 medal award ceremonies. For the first time in history, the podiums were manufactured using recycled plastic contributed by the public and recovered from the oceans as part of the Tokyo 2020 Podium Project. (Photo courtesy of ©Tokyo 2020)

--()--Multimedia is beschikbaar op de website van Business Wire en het Associated Press-fotonetwerk van Procter & Gamble, het organisatiecomité van Tokyo 2020 en het Internationaal Olympisch Comité die de medailleceremoniepodia van de Olympische en Paralympische Spelen Tokyo 2020 onthullen, gemaakt van gerecycled plastic . Foto 1 is een brede opname van de onthulling van het podium met woordvoerders. Foto 2 is een brede opname van een podium voor de medailleceremonie. Een video met details van het Podium Project is ook beschikbaar. De foto’s zijn afkomstig van ©Tokyo 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Samantha Policano, MMK+
(202) 835-9495
samantha.policano@ketchum.com

Victoria Schooler, P&G
schooler.v@pg.com

Contacts

Samantha Policano, MMK+
(202) 835-9495
samantha.policano@ketchum.com

Victoria Schooler, P&G
schooler.v@pg.com