L&T Technology Services wordt de eerste PTC GSI-partner van APAC die de geavanceerde partnerstatus ontvangt

LTTS erkend door PTC voor uitmuntendheid in productlevenscyclusbeheer

BANGALORE, India--()--L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor pure play-engineeringdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het de status van ‘Advanced Partner’ heeft bereikt binnen de PTC (NASDAQ: PTC ) Partner Network-programma voor het aantonen van uitmuntendheid in product lifecycle management (PLM). LTTS is het eerste engineering- en technologiebedrijf in de APAC-regio dat deze erkenning ontvangt.

“We zijn erg trots dat we de Advanced Partner-status voor de Windchill® PLM software hebben gekregen en zien PTC als een belangrijke technologische OEM voor het stimuleren van productinnovatie bij onze klanten”, aldus Abhishek Sinha, Chief Operating Officer en lid van de Raad van Bestuur, L&T Technology Services. “Samen werken we met klanten over de hele wereld in discrete en procesproductie en streven we ernaar een bron van digitale waarheid te creëren in de hele onderneming en gedurende de hele levenscyclus van de klant.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu
L&T Technology Services Limited
E: Aniruddha.Basu@LTTS.com
T: +91-80-67675707

Contacts

Aniruddha Basu
L&T Technology Services Limited
E: Aniruddha.Basu@LTTS.com
T: +91-80-67675707